10.02.2024
EXCLUSIV Elena Gheorghe si-a facut toate analizele, in Turcia! Care este starea de sanatate a vedetei

Elena Gheorghe a fost de curand in Istanbul, la LIV HOSPITAL, pentru a-si face toate investigatiile medicale necesare si pentru a vedea conditia starii ei de sanatate, mai ales ca 2024 se anunta un an foarte plin pentru frumoasa artista.

​Si unde putea sa faca mai bine acest lucru, de cat in Turcia, la un spital de ultima generatie, care dispune de absolut toate conditiile necesare si de aparatura medicala de top.

Acolo, Elena Gheorghe a facut un check-up medical, mai exact un set de investigatii si de analize complexe pe care le poti face intr-o singura zi sau doua, iar apoi pe baza acestor rezultate primite, se intruneste o comisie de medici specialisti care vor da un diagnostic, dar si un tratament eficient.

Totul a fost facilitat de Raluca Constantinescu, un consilier medical roman, care se ocupa de MediciTurcia.ro si care are grija ca totul sa fie bine pentru cei care vor sa ajunga in Turcia si sa beneficieze de rezolvarea problemelor de sanatate la un standard foarte ridicat.

„Ne-am obisnuit sa muncim mult, sa ne lasam pe ultimul loc si abia atunci cand nu mai putem, ne gandim sa mergem la doctor. Viata de artist nu este deloc usoara, pentru ca ne solicita mult atat scena, cat si responsabilitatile de familie de zi cu zi si tocmai de aceea anul fac analize sa vad cum stau cu sanatatea”, a declarat Elena, in exclusivitate pentru ProTV Romania.

Elena obisnuieste adesea sa isi faca absolut toate analizele medicale la inceputul fiecarui an, pentru a putea sta linistita din punct de vedere al sanatatii. Agitatia din viata de zi cu zi, de pe scena, viata de familie cu doi copii nu este tocmai usoara si de aceea, artista se gandeste la sanatate inainte de toate.

Printe investigatiile medicale pe care Elena le-a facut, se numara cele de cardiologie, pneumologie, oftalmologie, diabet si boli de nutritie, ecografie la tiroida, la sani, mamografie, EKG si multe altele.

La Liv Hospital, in Istanbul, totul dureaza foarte putin si in doar doua zile mi s-au spus absolut toate lucrurile necesare, am primit toate rezultatele. Am avut parte de un control medical de la A la Z si se ia in calcul tot istoricul tau medical, organizarea este impecabila si medicii sunt foarte prietenosi. De asemenea, am avut si translator, pentru a-mi fi mult mai usor sa inteleg despre ce este vorba. Ii multumesc Ralucai Constantinescu, reprezentantul de aici pentru romanii care vor sa aiba parte de o experienta de nota 10”, a mai marturisit Elena despre vizita ei medicala din Turcia.

Pentru Elena a fost prima experienta cu un astfel de spital din strainatate, iar totul a fost efectiv ca intr-un film, artista ramanand uimita ca totul arata efectiv ca intr-un mall, iar saloanele erau dotate ca niste camere de hotel, nicidecum ca intr-un spital.

Pe langa frumoasa familie pe care o are si casnicia reusita de peste 12 ani, alaturi de Cornel, sotul ei, care ii este alaturi la orice pas, inclusiv si in Turcia, fiind alaturi de ea, Elena se poate bucura ca totul a decurs cum trebuie, iar rezultatele analizelor i-au iesit foarte bine.

Articole din aceeasi categorie