24.02.2024
Eva Timush - o noua colaborare inedita cu un interpret roman: „Au o chimie minunata si vocile lor suna foarte bine impreuna” - VIDEO

Acum 19 ore, indragita interpreta din Republica Moldova, Eva Timush si artistul roman Juno si-au uimit fanii cu o premiera muzicala. Este vorba despre piesa „Imuni la bine”, dar si viodeclipul acesteia.

Despre lansarea piesei a anuntat atat Eva, cat si Juno, prin intermediul unor postari publicate pe social media. Cei doi au filmat cateva secvente cu refrenul piesei pe care ler-au incarcat pe TikTok, iar fanii asteptau cu nerabdare lansarea.

In mai putin de o zi, piesa a adunat peste 60 de mii de vizualizari, dar si zeci de comentarii: „Colaborare de aur a anului 2024 si hit de marca number 1 care isi merita un loc special pe #1 in tendinte!”, „Foarte frumoasa melodia, cat si clipul foarte good vibe!”, „Au o chimie minunata si vocile lor suna foarte bine impreuna!”, „Superba piesa! Abia am asteptat sa o lansati”.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Juno se numara printre cei mai talentati artisti din generatia tanara. De-a lungul timpului, Juno nu a activat doar in domeniul muzical, ci si in cinematografie. 

Exclusiv! Toata lumea il stie drept fostul iubit al cantaretei Jo, insa  abia acum Juno a dezvaluit cine il sprijina in cele mai grele momente -  Kanal D Romania
Articole din aceeasi categorie