11.08.2022
Este una dintre cele mai influente fashion bloggerite, dar putini stiu ca este de fapt moldoveanca! Afla povestea Doinei Barbaneagra, care a cucerit inimile a peste 1 milion de urmaritori pe Instagram - FOTO

Doina Barbaneagra, cunoscuta si dupa nickname-ul sau de pe Instagram - itsdoina, este una dintre cele mai cunoscute si apreciate fashion bloggerite la nivel international si a acumulat de-a lungul timpului o comunitate de peste 1,3 milioane de urmaritori pe Instagram. Asadar, afla in articolul de mai jos cateva lucruri interesante despre ea, dar vezi si pozele impresionante cu care isi surprinde fanii din social media.

Doina Barbaneagra are 27 de ani este din orasul Calarasi. Aceasta a copilarit aici, iar ulterior la varsta de 11 ani s-a mutat impreuna cu familia sa in capitala Austriei - Viena.

Horoscop 11 august 2022. Nativii care ar trebui sa evite flirturile si sa se concentreze pe cariera

Cariera si popularitatea fetei in lumea modeling-ului a inceput odata cu participarea sa la show-uri precum Next Top Model Austria, clasandu-se pe locul 6 sau Queen of the World. Treptat a inceput sa pozeze pentru diverse reviste si editori internationali.

All Next Top Model: Portafolio de Doina Barbaneagra

Hobby-urile preferate ale Doinei sunt dansul, modelingul si bineinteles crearea continutului pentru blog-ul sau de Instagram.

Acum Doina este considerata o bloggerita de succes, tanara colaboreaza cu multe brand-uri si se poate bucura de comunitatea sa mare de urmaritori, care permanent este cu ochii pe postarile si noutatile pe care le distribuie ea in mediul online.

O mireasa a fost parasita la altar din cauza soacrei!

Tanara este o buna prietena si cu bloggerita Marinela Bezer. Recent aceasta a fost la petrecerea burlacitelor organizata de Marinela.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan si-au jurat iubirea in fata lui Dumnezeu! Vezi cum a aratat cununia celor doi, dar si data importanta pe care au ales-o pentru acest eveniment: „Acum 10 ani, Vlad m-a intrebat...” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie