25.05.2022
In curand implineste 70 de ani! Afla ce face Brigitte Macron ca sa nu arate mai in varsta decat sotul ei - FOTO

Brigitte Macron este cu 25 de ani mai in varsta decat sotul ei Emanul Macron, dar impreuna arata mai mult decat armonios. Ce o face pe prima doamna a Frantei sa para mai tanara decat varsta ei vezi in articolul de mai jos.

Brigitte Tronier a lucrat ca profesoara in orasul Amiens, unde in mai 1993 si-a cunoscut elevul Emmanuel Macron, un egal si coleg de clasa cu fiica ei Laurence. Romantismul lor a inceput in 1994 si s-ar fi putut termina cu scandal, daca nu ar fi fost parintii baiatului. 

Familia baiatului impreuna cu Emmanuel s-a mutat in alt oras unde acesta si-a terminat ultimul an de scoala, dar relatia lor cu Brigitte nu s-a oprit nici macar la distanta. 

In ianuarie 2006, Tronier a divortat de primul ei sot, iar un an mai tarziu s-a casatorit cu Emmanuel. Mirele avea atunci 29 de ani, mireasa - 54 de ani. Macron si-a scos la lumina sotia pentru prima data in 2015, iar in 2017 a devenit prima doamna a Frantei. 

Monatik s-a adresat urmaritorilor sai cu o rugaminte speciala: „Trebuie sa-i ajutam pe cei care au grija de siguranta noastra” - VIDEO

In 2023, Brigitte isi va sarbatori 70 de ani, dar nu poti spune asta daca vezi felul in care arata. Alaturi de sotul ei, in varsta de 44 de ani, femeia se mentine la un nivel. Si totusi, cum ii reuseste acest lucru?

Brigitte isi urmeaza cu strictete stilul si se imbraca adesea doar de la brand-ul Karl Lagerfeld, care a spus ca doamna Macron are „cele mai frumoase picioare din Paris” . Stilul tineresc cu accent pe picioare si minima vizibilitate in zona gatului de la care este imposibil sa-ti desprinzi ochii, este arma secreta a lui Brigitte. 

Brigitte tine cu strictete la greutatea sa

Brigitte respecta un regim alimentar strict si practica sportul de cateva ori pe saptamana.

Cosmetologia

Desigur, prima doamna a Frantei se bucura de toate realizarile stiintei in domeniul frumusetii. Se spune ca Brigitte a facut „injectari de frumusete” in mod regulat si isi face deobicei si liftinguri faciale. Prin urmare se poate bucura de un minim de riduri pe fata. 

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie