15.03.2023
Era un sex-simbol in anii '80. Kim Basinger este de nerecunoscut in cele mai recente imagini

In anii '80, Kim Basinger era considerata una dintre cele mai atragatoare femei din lume. Acum are 69 de ani si incearca sa-si ascunda varsta prin metode de infrumusetare. Actrita americana a intervenit asupra tenului, astfel incat pare de nerecunoscut in cele mai recente imagini. 

De obicei, Kim Basinger se fereste de paparazzi, insa recent a fost observata pe Hollywood Boulevard din Los Angeles. Fosta „fata Bond” se tinea de mana cu iubitul ei, stilistul Mitch Stone. Cei doi au fost invitati la petrecerea organizata de fiica vedetei, Ireland Baldwin, care este insarcinata. Ireland Baldwin a organizat un chef de neuitat la un club de striptease. Printre invitati s-a numarat si Rumer Willis, care este si ea in ultimul trimestru de sarcina. 

Lectie de stil de la Georgina Rodriguez! Iubita lui Cristiano Ronaldo iti arata cum sa-ti creezi un look perfect cu ajutorul unei rochii de culoare rosie - FOTO

In ciuda tematicii pe care a avut-o petrecerea, Kim Basinger a ales o tinuta mai conservatoare. Ea a purtat o camasa neagra si un sacou gri. Machiajul a fost unul discret, observandu-se tenul foarte lucios al vedetei. Nu de putine ori, s-a zvonit ca actrita si-a facut o operatie estetica la fata. Cu toate acestea, ea nu a confirmat niciodata ca ar fi apelat la bisturiu. 

Ireland a postat fotografii cu mama ei din timpul petrecerii. (vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos) Ireland este singura fiica a lui Kim Basinger, din casnicia cu Alec Baldwin, care s-a incheiat in 2002. Tanara s-a lansat in lumea modellingului la 17 ani si in prezent este unul dintre cele mai titrate fotomodele din lume. A reusit sa castige o avere de peste 3 milioane de dolari, scrie filmnow.ro. 

Kim Basinger a castigat un Oscar pentru rolul din filmul „L.A. Confidential (1997), unde a jucat alaturi de Russell Crowe si Kevin Spacey. Ea fusese nominalizata la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar”. 

Articole din aceeasi categorie