04.11.2023
Epopeea surorilor Terescenco continua! Imaginile compromitatoare care au aparut pe social media cu una dintre ele - FOTO/VIDEO

Ina si Vica Terescenco au un scandal public pe Instagram. Vezi in articolul de mai jos imaginile compromitatoare aparute in online cu una din surori, dar si ce au dezvaluit acestea.

„Am incercat de o suta de ori si cand ultima data am incercat sa ne impacam am dat-o eu in bara. Si eu constientizez ca noi suntem surori si asta nu se face chiar si in mediul online si asta este foarte urat, dar credeti-ma si pe mine. Eu nu sunt de fier, eu tot sufar si daca ea nu sufera, eu nu pot sa ma stric din cauza unui om”, a spus Ina intr-un InstaStory.

Olga Verbitchi - mesaj emotionant dedicat mamei si tatalui sau: „Nu mi-as fi dorit niciodata alti parinti” - FOTO

De cateva zile in mediul online au aparut cateva imagini compromitatoare cu Vica Terescenco dintr-un club de noapte unde era dansatoare la bara.

Arina Badulescu si Stefan Gutanu - moldovenii care ne duc faima pe scena de la Vocea Romaniei! Cei doi au facut un duet de senzatie pe piesa trupei Carla’s Dreams

In urma celor postate cu un mesaj in mediul online a venit Vica Terescenco, aceasta a mentionat: „Pe vremea aceea era foarte greu si eu aveam doar profesia de frizer, insa nu puteam lucra caci nu aveam practica. Astfel eu m-am angajat chelner intr-un karaoke de noapte, iar la karaoke era si karaoke si streaptease, da, streaptease. Asta e viata mea, asa a fost, eu nu am nici o rusine absolut deloc. Am inceput a lucra chelner si stapana la local mi-a spus ca tu esti frumusica, slabuta, ai putea face bani sa dansezi, nu-ti fa griji aici nu sunt servicii sexuale pe bani sau altceva, pur si simplu sa dansezi si consumatia cu barbatii. Mi-a explicat cati bani fac fetele, iar eu daca aveam o situatie financiara foarte grea am spus okay, incerc. Un timp, da, eu am fost dansatoare la bara”.

Momentul emotionant in care unui baietel de 8 ani ii e serbata ziua de nastere pentru prima data. Reactia lui i-a topit pe internauti

Ina Terescenco a spus intr-un story in urma imaginilor publicate ca: „Ea nu merita, ea a incurcat profesia. Profesia ei e dansatoare la bara, numai nu cu mine, fara mine. Eu am incercat de multe ori, de multe ori am iertat, nu am iesit in mediul online si voi ati vazut de cate ori iesea ba beata, ba ma anina cu ceva, insa lucrurile acestea nu se iarta. Pe spatele meu a pus toate greselile pe care le-a facut ea la viata ei si a iesit totul la iveala fara ac eu sa deschid gura. Cine va a postat-o, probabil ca tot cineva din prietenele ei cum danseaza, nu eu am pus-o, eu asa poze nu am in viata mea si asa poze a avut doar in calculatorul ei si in calculatorul ei au avut acces tot prietenele”.

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 130 de mii de abonati, iar pe TikTok se bucura de peste 20 de milioane de aprecieri.

Moldoveanca Ruxanda Burlacu si romanca Rania Petricescu au interpretat in forta a piesei „Believer”: „Sunteti bestiale amandoua!”

Articole din aceeasi categorie