04.11.2023
Arina Badulescu si Stefan Gutanu - moldovenii care ne duc faima pe scena de la Vocea Romaniei! Cei doi au facut un duet de senzatie pe piesa trupei Carla’s Dreams

Piesa „Pana la sange” a trupei Carla’s Dreams a rasunat pe scena de la Vocea Romaniei. Arina Badulescu si Stefan Gutanu, concurenti in echipa Irinei Rimes, au avut un moment apreciat de ceilalti antrenori.

​Chiar daca a avut ceva emotii, Stefan Gutanu, cunoscut in online ca si „livratorul care canta de pe TikTok”, s-a descurcat admirabil in timpul battle-ului.

9W0A6677

„Ea are canto, are vocea mai pregatita ca mine, are un istoric fiindca a mai cantat pe scene mari si la repetitii, ea mai repede intelege decat mine. E destul de greu sa trec de la livratorul care canta la persoana care livreaza un moment, un cantec, dar o sa iasa bine”, a spus Stefan inainte de battle.

9W0A6674

Horia Brenciu: „Dragul nostru livrator de pizza, tu ai caracterele timbrului lui Carla’s si apropo daca stau bine sa ma gandesc tu ai putea fi Carla’s Dreams. Dragule livrator, ai o voce foarte calda, foarte placuta si cu ajutorul unui antrenor bun... el poate sa-ti descopere si niste inalte, nu e o problema asta. Ceea ce vreau sa spun este ca tu ai si un blestem si un har senzational. Arina, ai o voce metal. Nu stiu cu cine as merge mai departe”.

Theo Rose: „O felicit pe Irina Rimes pentru alegerea facuta. Ma bucur ca s-a auzit piesa asta aici”.

9W0A6686

Tudor Chirila: „Ati fost foarte tari! Eu va felicit, e o alegere dificila, sunteti diferiti si atunci tine de contexul Irinei”.

Smiley: „Felicitari pentru prestatie! Felicitari pentru piesa. Din punctul meu de vedere, piesa asta a fost manusa pentru Stefan. Arina, ai o voce senzationala”.

9W0A6683

„Vreau sa va multumesc amandurora pentru ca ati lucrat ca o echipa”, a spus Irina Rimes, care a ales sa mearga mai departe cu Arina Badulescu.

Articole din aceeasi categorie