05.06.2023
Emotionant! La aniversarea celor 18 ani de casatorie, Marina Carnat si-a felicitat sotul prin intermediul mai multor fotografii romantice - FOTO

Marina Carnat l-a felicitat pe sotul ei Teodor Carnat prin intermediul unui colaj cu fotografii de familie.

In aceasta zi importanta pentru sotii Carnat, acestia au decis sa le arate internautilor cateva fotografii din ziua nuntii lor.

De dimineata cei doi au fost treziti de copii, iar dupa Teodor a venit cu un buchet de bujori in patul sotiei, spunandu-i: „Astazi s-au implinit 18 ani si astfel cel mai frumos lucru care s-a intamplat in viata mea este casatoria cu tine. Din rodul nostru, din dragostea noastra au aparut 8 bebelusi, al 9- lea este in burta. De aceea am si noua flori iar acesta care abia incepe sa infloreasca este bebelusul nostru. Te iubesc la infinit”.

Marina a publicat si un sir de fotografii cu familia lor cum a evoluat de-a lungul anilor, de la primul bebelus pana la cel de-al noualea.

BMW-ul Olgai Tapordei este pe maini bune! Vezi cine este norocoasa care a castigat masina - VIDEO

Marina a publicat si un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram in care a vorbit despre faptul ca greutatile au facut-o atat pe ea cat si pe familia sa cu mult mai puternici: „18 ani in casnicie alaturi de tine ne-a crescut atat de mult si ne-au adus atatea roade minunate, doar pentru ca am fost unul langa altul, am fost unul pentru altul, am fost si suntem UNUL! Te ador!”

A petrecut un weekend alaturi de el! Vezi cum arata bunicul Darei, dar si ce calitate a mostenit interpreta de la acesta - FOTO/VIDEO

In comentarii, internautii au scris mesaje de felicitare pentru Olga, cu ocazia zilei de nastere, dar si pentru cuplul Manciu cu ocazia aniversarii. „Multi inainte binecuvantati”, „Felicitari, multi ani inainte!!!”, „Multi ani inainte si multa iubire! Iar binecuvantarile sa fie nelipsite! ”, sunt doar cateva din comentariile internautilor. 

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 228 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie