04.10.2023
Au scris istorie in industria vinicola din Republica Moldova! Cum a fost atmosfera la evenimentul de lansare a spumantului Ice Sparkling Wine de la Aurelius - VIDEO

O vinarie de la noi a lansat un vin spumant inedit, care reprezinta un produs unical chiar si in Europa. Despre ce este vorba, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Sunt mandru ca sunt ambasador al acestui brand si ca sunt la un eveniment istoric as zice eu. Urmeaza multe surprize si sunt sigur ca cei care sunt astazi aici se vor duce cu multa voie buna si satisfactie acasa”, a mentionat Dorin Galben, moderator.

„Suntem bucurosi de faptul ca oaspetii nostri au fost prezenti astazi aici. Am strans o sala foarte mare si asta ne bucura”, a spus Valentina Andronic, director marketing Aurelius Winery.

Lansarea a fost insotita de un show formidabil. Astfel, marea surpriza a serii prin intermediul careia a fost prezentata legenda aparitiei vinului spumant, a fost o combinatie dintre arta digitala si un show de lumini de exceptie.

„Este vorba despre o legenda a crearii produsului. Daca ati observat, incep cu elemente legate de planeta pamant, trecem prin vie, vedem luna noiembrie si primul inghet si desigur ajungem sa simtim si sa vedem florile de camp care sunt in aroma la Ice Sparkling Wine”, a spus Valentina Andronic, director marketing Aurelius Winery.

Horoscop 4 octombrie 2023. Zodiile care traiesc fiecare clipa si nu au regrete

Aurel Morar a dezvaluit prin ce este unic produsul mult asteptat, care a starnit un sir de emotii pozitive: „Acest Ice Wine Sparkling Aurelius este un produs unical nu numai in Republica Moldova, dar si in Europa. Este primul Ice Wine Sparkling din Europa, care se produce cu o munca foarte enorma. Este un produs unical care ne da senzatia de placere de la prima vedere”.

Iar invitatii selecti si clientii fideli ai vinariei sunt primii norocosi care s-au delectat cu cel mai rafinat vin spumant.

„La Aurelius am gasit un brut care mie imi place si astazi il servesc tot pe el. Este unicul vis spumant brut care imi place. Abia astept sa vad Ice Wine-ul care se lanseaza astazi. Cu siguranta o sa fie ceva care o sa ne uimeasca”, a povestit Svetlana Sainsus, co-fondatoare platforma de caritate.

„Superb, e dulce, pe placul doamnelor”, a spus Veronica Virlan, femeie de afaceri.

„Ce aromat e, felicitari”, a adaugat influencerita Doina Danielean.

Evenimentul grandios a avut si un dress code. Astfel, vedeta serii a fost culoarea albastra.  

Vinaria Aurelius a lansat primul Ice Sparkling Wine din Europa! Aurel Morar iti explica cum trebuie consumat corect acest spumant: „Se bea rece, la temperatura de...” - VIDEO

Iar urarile si laudele cu ocazia lansarii au rasunat pe tot parcursul serii.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie