15.08.2022
Emmanuel Macron si-a aratat muschii la „vanatoare de valuri". Presedintele Frantei, dornic de adrenalina, a iesit cu un ski-jet pe mare - FOTO

Emmanuel Macron e intr-o vacanta alaturi de sotia lui Brigitte, si de familia extinsa la resedinta lor de vara din sudul Frantei. Dornic de adrenalina si curajos printre valuri, presedintele francez a facut un adevarat spectacol pe un ski-jet, pe care l-a manuit cu maiestrie.

emmanuel macron

Daca zilele trecute a fost pozat de paparazzi la bustul gol intr-o canoe, acum, Macron a urcat pe un ski-jet si s-a aventurat in larg. Nederanjat de nimeni, acesta a facut un adevarat spectacol. A mers cu viteza si si-a aratat si muschii bratelor, imediat remarcati de cei care au dat cu ochii de pozele facute de paparazzi. Sotia lui, Brigitte, in varsta de 69 de ani, a preferat sa-si priveasca partenerul de viata de pe o barca, unde a stat alaturi de o garda de corp.

O premiera muzicala care te va cuceri! Maria Ciorici a lansat piesa „Cea mai frumoasa seara”. Afla cu ce interpret cunoscut a colaborat interpreta - VIDEO

brigitte macron

Cand nu s-a aflat in apa, liderul de la Palatul Elysee, in varsta de 44 de ani, a stat pe plaja, la bustul gol, relaxandu-se si bucurandu-se de soare.

Resedinta din Fort de Bregnancon este locul obisnuit de vacanta al presedintilor Frantei inca din anii '60, un loc in care au parte de intimitate.

Noi detalii despre relatia dintre Brad Pitt si copiii sai

Articole din aceeasi categorie