15.08.2022
Noi detalii despre relatia dintre Brad Pitt si copiii sai

Chiar daca relatia cu Angelina Jolie ramane una „ostila”, Brad Pitt face tot ce ii sta in putinta pentru a petrece cat mai mult timp cu copiii sai.

Brad Pitt nu lasa ca situatia tensionata dintre el si fosta sa sotie, Angelina Jolie, sa afecteze relatia pe care o are cu copiii sai. Conform Us Weekly, actorul in varsta de 58 de ani „face presiuni pentru a-si vedea” copiii „cat mai des posibil, oriunde s-ar afla in lume.”

De asemenea, o sursa apropiata a declarat ca Brad Pitt „a zburat in Italia pentru ziua de nastere a gemenilor (Vivienne si Knox), iar asta a insemnat mult pentru ei.” Actorul „pretuieste fiecare moment pe care il petrece cu copiii. Ii place sa fie parinte”, a mai adaugat sursa, care a precizat si faptul ca relatia cu Jolie ramana una „ostila.”

Brad Pitt a acuzat-o recent pe Angelina Jolie ca ar fi distrus in mod intentionat reputatia unei afaceri pe care au detinut-o impreuna. Afacerea este Chateau Miraval, iar cei doi fosti soti s-au implicat inca din 2008, atunci cand au cumparat proprietatea aflata in sudul Frantei, care consta intr-un chateau si o podgorie care produce vin rose. Cuplul s-a casatorit in 2014 la acelasi Chateau Miraval, loc in care au si petrecut mai multe vacante alaturi de copiii lor.

5 reguli stabilite de Justin si Hailey Bieber pentru o casnicie fericita

Acum, Brad Pitt o acuza pe Angelina Jolie ca a „cautat in mod intentionat sa dauneze” afacerii, prin vanzarea partii sale din afacerea cu vinuri. Actorul sustine si ca intre el si fosta sa sotie ar fi existat un acord conform caruia nici unul dintre ei nu ar fi putut sa isi vanda partea fara ca celalalt sa isi exprime consimtamantul.

Echipa lui Brad Pitt o acuza pe Angelina Jolie, arata documentele care au fost depuse la Los Angeles County Superior Court si obtinute de publicatia People, ca nu a contribuit cu nimic la succesul afacerii, ba mai mult, ca a daunat acesteia. Conform documentelor, Miraval a devenit pentru Brad Pitt un proiect prioritar, si interesul actorului in varsta de 58 de ani in afacere ar fi transformat-o intr-o „afacere globala de milioane de dolari si una dintre cele mai apreciate producatoare de vinuri rose din lume.”

O premiera muzicala care te va cuceri! Maria Ciorici a lansat piesa „Cea mai frumoasa seara”. Afla cu ce interpret cunoscut a colaborat interpreta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie