26.02.2022
Emisiunea „Vecernii Urgant” a fost scoasa din difuzare din cauza „evenimentelor socio-politice”. Prezentatorul a criticat razboiul dintre Rusia cu Ucraina

Emisiunea „Vecernii Urgant” a disparut din grila de difuzare de vineri. Dupa cum a comentat Larisa Krymova, secretarul de presa al „Primul Canal”, publicatiei Rise, acest lucru se datoreaza „evenimentelor socio-politice”.

„Emisiunea din zilele trecute nu a fost difuzata pe canal din cauza zilelor libere, care au fost anuntate initial in grila. Actuala reamenajare este legata de evenimentele sociale si politice care au loc. Ivan Urgant, desigur, continua sa lucreze la canal”, a spus Larisa Krymova. Cand programul va reveni pe ecrane nu a fost inca specificat.

Rusia a fost descalificata de la Eurovision 2022. Mai multe tari au solicitat excluderea ei din concurs

In canalul de Telegram „Antiglyanets”, citand surse, acestia au remarcat ca acest lucru se poate datora pozitiei lui Ivan Urgant cu privire la operatiunea militara speciala de pe teritoriul Ucrainei.

Recent, Ivan Urgant, alaturi de alti oameni celebri, a postat pe Instagram o imaginea cu fon negru, unde a scris:„Frica si durere. Fara razboi”.

Fratii Klitschko, fosti campioni mondiali la box, s-au inarmat si au iesit in strada: „Nu exista alta varianta!” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie