09.05.2023
Emilian Cretu - despre prima si cea mai lunga relatie a sa! Ce dezvaluiri a facut actorul: „Am avut o relatie frumoasa” - VIDEO

Recent, actorul Emilian Cretu a fost invitat in cadrul podcastului „Bandstage”.

In cadrul interviului, Cretu a povestit despre relatiile de dragoste pe care le-a avut in trecut.

La intrebarea „Tu ai avut vreo relatie de sat?”, Emilian a raspuns: „Da, relatia din scoala, lumea o stie. Din a X-a pana in a XI-a, 1 an si ceva, cu fata preotului, fata popei. Trebuia sa fiu si eu preot si bine ca nu sunt. Am avut o relatie frumoasa de un an si ceva. Am fost iubiti. Primele saruturi, nu cred ca mult o sa vorbesc.”

De asemenea, intrebat care a fost cea mai lunga relatie pe care a avut-o, actorul a raspuns: „Pai ti-am zis, 1 an si jumatate. O alta relatie destul de lunguta a fost de 9 luni si dupa aia n-a mai fost nicio relatie destul de lunguta. Nicicum n-a fost. Nu, pentru ca sunt liber si imi place sa fiu liber.”

Miss Moldova 2023 - la cea de-a 25-a editie! La concurs au participat 26 de tinere din intreaga tara: „In fiecare an fetele sunt mai frumoase, mai inteligente” - VIDEO

Priveste interviul integral mai jos:

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Ea este Miss Moldova 2023! Cum arata focoasa satena care ne va reprezenta tara la concursul Miss World - FOTO

Articole din aceeasi categorie