09.05.2023
Miss Moldova 2023 - la cea de-a 25-a editie! La concurs au participat 26 de tinere din intreaga tara: „In fiecare an fetele sunt mai frumoase, mai inteligente” - VIDEO

Ieri a avut loc cel mai important concurs de frumusete din tara, Miss Moldova 2023. Dupa un casting riguros, cele mai frumoase domnisoare au luptat pentru acesta distinctie. La eveniment a fost si reporterul O Seara Perfecta, Iulia Deliu, care a oferit mai multe detalii.

In acest an, concursul Miss Moldova s-a aflat la cea de-a 25-a editie, editie jubiliara.

De aceasta data, 26 de participante tinere, cu varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani au luptat pentru titlul de cea mai frumoasa femeie care ulterior ne va reprezenta tara la Miss World, un concurs international de frumusete.

Ea este Miss Moldova 2023! Cum arata focoasa satena care ne va reprezenta tara la concursul Miss World - FOTO

Tinerele au defilat atat in tinute populare, in tinute spotive, in constum de baie, dar si in rochii de seara.

La aceasta editie au fost 18 jurati, dintre care 12 persoane sunt femei.

Ani de zile s-a zvonit ca nu se suporta, dar acum Shakira si Thalia au pus capat speculatiilor. “Te iubesc, frumoasa mea prietena”

Mai multe informatii despre Miss Moldova 2023 a oferit regizorul evenimentului. „Domnisoarele nu au voie sa fie maritate, nu au voie sa aiba copilasi si varsta de la 15 ani pana la 25. A fost multa munca, dar fetele au fost bravo. In fiecare an fetele sunt mai frumoase, mai inteligente. S-au descurcat foarte bine.”

Articole din aceeasi categorie