26.12.2023
Emilian Cretu a primit colindatorii la casa noua! Cum arata exteriorul locuintei: „Imi doresc din toata inima ca si voi sa simtiti emotia pe care o traiesc eu” - FOTO/VIDEO

Desi Emilian Cretu a promis ca la data de 25 decembrie 2023 se va muta la casa noua, acest lucru nu a fost posibil.

Cu toate acestea, actorul si-a dorit sa intampine colindatorii anume la casa lui, care este aproape gata.

„Am zis ca pe 25 ma mut in casa, dar ma mut pe jumatate. Exteriorul este gata la 100%, in interior a mai ramas foarte, foarte putin. Si colindatorii au venit, si cainele a venit. Hai, intrati in ograda. Doamne, cati nervi. Va doresc un Craciun fericit in sanul familiei si imi doresc din toata inima ca si voi sa simtiti emotia pe care o traiesc eu in aceasta secunda, pe 25 dembrie 2023”, a spus Emilia Cretu pe contul ei de Instagram.

Horoscop 26 decembrie 2023. O zodie s-ar putea imbogati peste noapte. Probleme in dragoste pentru unii nativi

Si pentru ca exteriorul locuintei este deja gata, Cretu a postat cateva imagini in care fanii pot admira design-ul unic.

Banul tot la ban trage! Cat a castigat la loterie Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 530 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Vedetele de la noi isi amintesc despre Craciunul din copilaria lor: „Cand prima data am vazut bradul asa tare m-am bucurat ca m-am urcat pe el si l-am dat jos” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie