26.12.2023
Vedetele de la noi isi amintesc despre Craciunul din copilaria lor: „Cand prima data am vazut bradul asa tare m-am bucurat ca m-am urcat pe el si l-am dat jos” - VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt asteptate atat de copii cat si de adulti, mai ales cand stii ca ai fost cuminte si sigur Mos Craciun o sa vina pe la tine. In acest an, cuminti au fost si vedetele noastre care chiar daca nu i-au scris scrisoari Mosului, deja stiu ce-si doresc, iar raspunsurile le poti afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Impodobirea bradului, bunatatile de pe masa, sosirea Mosului si colindele reprezinta principalele motive pentru care fiecare asteapta sarbatorile de iarna.

„Craciunul inseamna familie, Craciunul inseamna o sarbatoare extraordinara pentru ca odata cu nasterea Domnului se renasc absolut toate emotiile ce poate sa le traiasca un om in aceasta viata. Trebuie sa fim cu ai nostri: cu prietenii, cu familia, cu rudule”, a spus Dianna Rotaru, interpreta.

„Sarbatorim acasa cu mancare clasica. Deja am impodobit bradul, casa este deja frumoasa, deja se simte atmosfera de sarbatoare”, a mentionat Natalia Gordienko, interpreta.

Feeria sarbatorilor de iarna ii aduna pe toti acasa, iar pentru baietii trupei Akord sarbatorile se simt mai mult pe stil vechi. „Ori ca-i vechi, ori ca-i nou, noi mereu suntem in scena, suntem la munca si acesta este un adevar curat. Craciunul cel din sat se sarbatoreste pe stil vechi pentru ca atunci ne adunam cu rudele, cu nepotii, verisorii”, a povestit Igor Sirbu, interpret.

Horoscop 26 decembrie 2023. O zodie s-ar putea imbogati peste noapte. Probleme in dragoste pentru unii nativi

„Pentru mine Craciunul inca este pe stil vechi. Pe data de 7 ianuarie mergem la bunei cu parintii”, a spus Eduard Malareu, interpret.

Sarbatorile in copilaria vedetelor se simteau altfel, iar acum isi amintesc cu drag de acele momente. „Cea mai frumoasa amintire este seara cand era Craciunul, pe 7. Aveam noi un balcon cu o perdea mare si pe la 4 dimineata m-am trezit si m-am uitat incolo si jur ca am vazut ceva rosu si aveeam impresia ca l-am vazut pe Mosu”, si-a adus aminte Iuliana Beregoi, interpreta.

„Cand prima data am vazut bradul asa de tare m-am bucurat ca m-am suit pe dinsu si l-am dat jos”, a povestit Pasha Parfeni, interpret.

Banul tot la ban trage! Cat a castigat la loterie Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

„Cea mai colorata amintire este evident colindatul. Am colindat pana in clasa a IX-a”, a spus Diana Ambros, prezentatoare Pro TV.

Articole din aceeasi categorie