19.11.2019
Elton John face dezvaluiri incredibile: „Nu ma lasati sa mor, a mai ramas putin din mine”
In ultimii ani, vedetele din intreaga lume si-au facut un obicei din a-si lansa autobiografiile, iar in acest an Demi Moore si Elton John au atras toata atentia asupra lor datorita cartilor lor.

Daca Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata in adolescenta, ca a pierdut o sarcina si ca a avut probleme cu drogurile si alcoolul, Elton John a vorbit despre viata Printesei Diana si despre trecutul indoielnic al lui Michael Jackson.

Zilele trecute, cantaretul a oferit noi detalii ce se regasesc in cartea lui, „Me: Elton John”, vorbind despre perioada in care a fost bolnav de cancer. In varsta de 72 de ani, Elton John si partenerul sau, David Furnish, au doi copii, pe Zachary si Elijah, iar in urma cu doi ani s-a vindecat de cancer, dupa care s-a imbolnavit din cauza unei infectii.

„Eram pe scena in Vegas si aveam dureri mari, mi se acumulase fluid sub colon. Am facut spectacolul si purtam scutece, la scurt timp dupa operatie. A trebuit sa invat sa merg din nou. Am fost extrem de bolnav. Am zis: «Nu ma lasati sa mor, vreau sa-mi vad copiii crescand». Da, sunt chel. Nu-mi place sa fiu chel, asa ca port peruca”, a spus Elton John la BBC, afirmand, in gluma: „a mai ramas foarte putin din mine”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie