02.12.2022
Britney Spears a implinit 41 de ani. Artista ar vrea sa lanseze un album „de razbunare” GALERIE FOTO

Britney Spears a implinit, ieri, 41 de ani. Printesa popului a demonstrat ca este o artista talentata de la o varsta frageda.

Britney Jean Spears s-a nascut pe 2 decembrie 1981. Cantareata a inceput sa ia lectii de dans in Louisiana la varsta de trei ani.

Doi ani mai tarziu si-a facut debutul in muzica, atunci cand a cantat la ceremonia de absolvire a gradinitei piesa „Whart child is this?”.

Britney Spears, un copil multi-talentat

Pe langa dans si muzica, Britney Spears a incercat sa faca performanta si in gimnastica. Desi ar putea parea ca era extenuata de la toate aceste hobby-uri, ea a marutirisit intr-un interviu ca se simtea bine in lumea ei.

„Eram in lumea mea... Mi-am dat seama ca asta trebuie sa fac de la o varsta frageda”, a spus ea pentru Rolling Stone in 1999.

De asemenea, Britney Spears a dat o auditie pentru „The Mickey Mouse Club”, vrand sa intre in lumea spectacolului, insa a fost repsinsa pe motiv ca era prea mica.

Dar familia ei nu s-a dat batuta si au inscris-o la Professional Performing Arts School, in Manhattan, si chiar s-au mutat la New York pentru a o putea sustine.

De atunci ea a participat la mai multe musical-uri pana cand a imbratisat complet industria muzicala.

Astazi, Britney Spears este cunoscuta pentru hit-uri precum „Oops! I did it again”, „Toxic”, „Gimme More”, „Sometimes” si altele.

Britney Spears ar putea reveni in muzica

Dupa ce a scapat de tutela tatalui ei, sub care a fost vreme de 13 ani, fanii au inceput sa puna intrebari legate de revenirea in muzica.

Desi a lansat o piesa in colaborare cu Elton John, „Hold me closer”, sustinatorii ei vor sa auda o piesa autentica solo.

Un apropiat a spus despre Britney Spears ca momentan incearca sa-si redescopere stilul si ca ar putea lansa un album „de razbunare”, inspirat din cei 13 ani petrecuti sub tutela tatalui.

Britney Spears, mireasa de trei ori

In vara lui 2022, Britney Spears a devenit mireasa pentru a treia oara. Artista americana s-a casatorit cu logodnicul ei, instructorul de fitness Sam Asghari, in cadrul unei ceremonii private, intr-un orasel din sudul Californiei.

Cei doi s-au cunoscut in 2016. Nunta nu a fost fara incidente. Politia l-a arestat la locul ceremoniei pe primul sot al cantaretei, Jason Alexander, care anuntase pe Instagram ca a venit sa sparga nunta.

Politia l-a arestat la locul ceremoniei pe primul sot al lui Britney Spears. Britney Spears a fost casatorita cu Alexander doar doua zile, in anul 2004.

Britney Spears a mai fost casatorita si cu dansatorul Kevin Federline. Iar acum spera ca al treilea mariaj va fi cu noroc.

Artista are doi copii: Preston Federline (16 ani) si Jayden Federline (15 ani). 

Articole din aceeasi categorie