25.05.2022
Ellen DeGeneres a donat in direct la TV 30 de mii de dolari ucrainenilor. Vezi discursul emotionant al prezentatoarei - FOTO/VIDEO

Prezentatoarea americana Ellen DeGeneres a donat chiar in platoul emisiunii sale 30 de mii de dolari ucrainenilor care au nevoie de ajutor.

Actrita de la Hollywood, originara din Cernauti, Mila Kunis, care ajuta activ Ucraina pe timp de razboi a fost noua invitata a emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”.

In cadrul emisiunii vedeta de film a spus ca a reusit sa stranga 35 de milioane de dolari pentru tara sa natala. DeGeneres a decis, de asemenea, sa faca o donatie si i-a inmanat Milei un cec de 30 de mii de dolari pentru a-i ajuta pe ucraineni.

„Ceea ce se intampla in Ucraina imi frange inima. Nu-mi pot imagina cum este pentru tine, pentru ca aceasta este tara ta de origine, tara familiei tale. Ai strans deja 35 de milioane de dolari. Si m-am gandit, cum pot sa ajut oamenii care sufera si trec prin toate astea... As vrea sa le iau putina durere celor care trec prin asta. Ceea ce se intampla este pur si simplu sfasietor. Asa ca astazi as dori sa va ofer 30.000 de dolari”, a spus DeGeneres.

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

Recent Ellen DeGeneres a anuntat ca isi ia ramas bun de la emisiunea ei dupa 19 ani de emisie.

Ellen Lee DeGeneres este o actrita si moderatoare americana. S-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT, ea insasi fiind lesbiana. Este casatorita, din 2008, cu actrita americana Portia de Rossi. Este gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”.

Monatik s-a adresat urmaritorilor sai cu o rugaminte speciala: „Trebuie sa-i ajutam pe cei care au grija de siguranta noastra” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie