06.06.2024
Ele o pot detrona pe „regina reality show-urilor”, Kim Kardashian. Sunt pline de bani și arată de milioane

Emma Hernan și Chelsea Lazkani au devenit celebre după ce au apărut un reality show-ul „Selling Sunset”. Emisiunea prezintă viața opulentă a câtorva agenți imobiliari din Los Angeles, care vând case de zeci de milioane de dolari și care primesc, la rândul lor, comisioane cu multe zerouri.

Emma Hernan are 32 de ani și un agent imobiliar de succes, cu o avere de 3 milioane de dolari. Aceasta are și propria afacere cu empanada, un fel de mâncare popular în Spania și țările din America de Sud.

Chelsea Lazkani are 30 de ani și a reușit să se facă și ea remarcată în cel mai nou sezon al reality show-ului. De origine britanico-nigeriană, Chelsea s-a mutat la Los Angeles după ce l-a cunoscut pe bărbatul care avea să îi devina soț. Însă… aceasta este în plin proces de divorț: în martie a depus actele pentru a se desparți de soțul ei, cu care este căsătorită din 2015 și cu care are doi copii.

Cele mai actuale tendințe din această vară! Georgeta Mir, designer vestimentar: „Țesăturile sunt din in” - VIDEO

Primele imagini cu prințesa Rajwa a Iordaniei însărcinată. În ce condiții va deveni copilul prințului Hussein moștenitor - FOTO

Emma și Chelsea au lăsat însă grijile deoparte și se bucură de o vacanță exotică împreună. Cele două agente imobiliare au postat câteva imagini în costum de baie, de pe un yacht, spre încântarea fanilor.

Articole din aceeasi categorie