12.01.2020
El este noul iubit al unei celebre artiste, cu 7 ani mai mare decat el! Cine este vedeta care se bucura de fizicul lui perfect?
Ea este o mulatra cu un sex appeal fantastic la cei 41 de ani ai ei. El are 34 de ani si este fost model si jucator de rugby.

Iar weekendul trecut, cei doi si-au facut publica relatia, aparand impreuna pe covorul rosu al petrecerii de la Beverly Hilton Hotel, de dupa Globurile de Aur. Este vorba despre Nicole Scherzinger, fosta Pussycat Doll, si Thom Evans, fost jucator de rugby scotian, cu un trup perfect sculptat. El a jucat ultima data pentru Glasgow Warriors din Liga Celtica. Din pacate, cariera lui de rugby s-a incheiat prematur la varsta de 24 de ani, la a zecea sa aparitie pentru Scotia, cand a suferit o vatamare grava la gat.

Chiar daca s-a lasat insa de rugby, Thom a continuat cu antrenamentele, asa cum se si poate observa in imagini. Iar cu un asemenea trup, Thom a pozat pentru diverse reclame, dar si in scop caritabil... Bunaoara, una dintre imaginile pe care le vezi aici a facut parte dintr-o campanie caritabila pentru lupta impotriva HIV. Si asta pentru ca in Marea Britanie, Thom este un nume cunoscut. Si nu doar datorita sportului. A aparut la show-ul TV X Factor, dar si la Strictly Come Dancing (un fel de Dansez pentru tine). Si a avut o poveste de iubire urmarita intens de presa britanica, cu Kelly Brook, intre 2010 si 2013. Din pacate, in 2011 Kelly a pierdut o sarcina. Cei doi nu au mai incercat ulterior sa devina parinti.

Thom are o avere de doar 800.000 lire sterline, in vreme ce Nicole, a carei cariera muzicala a intrat pe o panta descendenta, a adunat 12 milioane de dolari. Totusi, nu e cazul deocamdata de comentarii rautacioase, despre interesul lui Thom in aceasta relatie legata recent - primele zvonuri legate de ei au aparut in noiembrie anul trecut. Remarcam, insa, apetitul lui Nicole pentru barbatii mai tineri decat ea: fostul ei iubit, Grigor Dimitrov, are 28 de ani, iar relatia ei cea mai cunoscuta a fost cu pilotul de formula 1 Lewis Hamilton, care are 35 de ani.

Sursa foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie