04.12.2019
Egor Kreed a suferit o trauma in timpul filmarii propriului videoclip. Vezi despre ce este vorba
Artistul rus lucreaza la o noua productie video, si anume la clipul pentru melodia „Love Is”. Dupa mai multe ore petrecute in platoul de filmare, acesta s-a accidentat.

Interpretul si-a fracturat un deget de la mana. Anuntul a fost facut chiar de rapperul rus pe pagina sa de Instagram. El a publicat o fotografie in care apare cu degetul in ghips. In dreptul imaginii, acesta a scris si un text ironic in care isi anunta fanii ca filmarile au luat sfarsit, dar s-a ales si cu o fractura. „Filmarile clipului „Love is” s-au finalizat cu succes. Mi-am rupt degetul”, a scris Egor Kreed.

Urmaritorii l-au incurajat cu mesaje si l-au indemnat sa fie mai vigilent pe platoul de filmare. „Insanatosire grabnica”, „Oricum esti dragut”, „Cum asa? Iepuras, trebuia sa fii mai atent. Fa-te bine. Esti la fel de neatent ca mine”, „Asteptam clipul cu nerabdare”, O, Doamne, sper ca totul este ok si nu e atat de grav. Imi tremura mainile. Sper sa fie totul bine”, au comentat mai multi internauti.

Postarea cantaretului rus a acumulat aproximativ 500 de mii de aprecieri, fiind urmarit pe Instagram de peste 11 mln de oameni.

Surse foto: Google.com; Instagram.com

Articole din aceeasi categorie