19.04.2020
Efectele izolarii! Doi ursi panda s-au imperecheat dupa 10 ani de incercari nereusite

Instaurarea regimului de carantina in contextul pandemiei de COVID-19, are si unele aspecte pozitive aupra mediului inconjurator. Reprezentantii unei gradini zoologice din Hong Kong au anuntat, in aceasta saptamana, ca doi ursi panda s-au imperecheat dupa 10 ani de incercari nereusite.

Citeste si : Te recunosti? Tipuri de persoane in carantina - o noua parodie marca Banca de Bancuri se viralizeaza pe Internet

Odata cu declararea starii de urgenta si instaurarea regimului de autoizolare, gradina zoologica Ocean Park a fost inchisa pentru vizitatori. Se pare ca animalutele de acolo au profitat de linistea mult dorita si au reusit ceea ce nu le reusea lucratorilor parcului de ani de zile. Doi ursi panda in varsta de 14 ani, pe care angajatii gradinei zoologice au incercat sa-i imperecheze timp de 10 ani, in sfarsit s-au imperecheat.

„De la sfarsitul lunii martie, Ying Ying a inceput sa se joace mai mult timp in apa, iar Le Le sa marcheze teritoriul in preajma habitatului sau si sa adulmece in cautarea mirosului lui Ying Ying.”

Ursii panda sunt o specie amenintata sa dispara. In prezent, numai 1.800 de ursi panda mai traiesc in habitatul lor natural.

Foto simbol: Google.com

Articole din aceeasi categorie