12.12.2023
Imagine rara cu Nicoleta si Iuliana Luciu. Cum s-au fotografiat cele doua - FOTO

Nicoleta si Iuliana Luciu s-a postat pe internet impreuna, dupa mult timp. Fotografia cu cele doua a surprins pe toata lumea.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani si s-a mutat la Miercurea Ciuc. De atunci, vedeta se ocupa exclusiv de cresterea celor patru copii pe care ii care cu Zsolt Csergo. La polul opus, sora ei, Iuliana Luciu, inca apare pe micul ecran.

Nicoleta si Iuliana Luciu, aparitie rara

Nicoleta Luciu este foarte discreta cand vine vorba de viata ei personala, rar posteaza pe retelele de socializare imagini cu ea sau cu oamenii dragi din viata ei.

Recent, Nicoleta Luciu a surprins pe toata lumea cu o fotografie in care apare alaturi de sora ei, Iuliana. Actrita a tinut sa le multumeasca internautilor pentru urarile de ziua ei de nume:

„Va multumesc pentru toate gandurile frumoase! La multi ani Nicoleta Nicolae”.

La inceput era o gluma, acum - o afacere de succes! Afla povestea sotilor Marina si Dan Panis: „Equivalenza ne-a rasturnat lumea peste cap” - VIDEO

Ce relatie au Nicoleta si Iulia Luciu

Desi sunt la distanta, Iuliana Luciu a dezvaluit ca se intelege de minune cu sora ei:

„Petrec timp cu nepotii cand reusesc sa ajung in Miercurea Ciuc, dar cel mai mult vorbesc cu ei pe video call.

Horoscop 12 decembrie 2023. Zodiile care sunt binecuvantate de destin. Nativii care au parte de surprize enorme

(...) Avem o relatie foarte buna, vorbim zilnic. Ne vedem mai rar pentru ca ea sta la Miercurea Ciuc, eu am proiecte in Bucuresti si gig-uri ca Lucille in tara, dar si in strainatate.”, a declarat Iuliana Luciu, pentru Cancan.ro.

Articole din aceeasi categorie