15.02.2020
Ea l-a cucerit pe cel mai frumos barbat din lume. Cum arata blonda focoasa de 28 de ani
Chirurgul plastician, Julian De Silva, a elaborat un studiu ca sa identifice „cel mai frumos barbat din lume”. El a utilizat in calculul sau formula „Proportia de aur”, tinand cont de forma nasului, buzelor, barbiei, fruntii si a maxilarului. Conform rezultatelor, cel mai aproape de ideal este Robert Pattinson, fiind perfect in proportie de 92%.
Renumitul actor din Twilight a avut o viata amoroasa destul de zbuciumata.
Citeste si: Studiile confirma! El este cel mai frumos barbat din lume
Ani la rand acesta a avut o idila cu colega sa de platou in seria de filme The Twilight Saga, Krisen Stewart.
Cei doi pareau cuplul perfect si erau favoritii Hollywoodului la acea vreme. Relatia lor era in deplina ascensiune, iar fanii au fost foarte incantati cand au aflat ca Robert si Kristen s-au mutat impreuna. 
Fericirea cuplului si a fanilor de altfel, a fost zdruncinata de vestea ca actrita il insala pe actor, cu regizorul filmului Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders, in care Stewart a jucat in rol principal.
Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime, iar pozele au fost publicate in mai multe tabloide.
Dupa infidelitatea lui Stewart, Pattinson a rupt relatia, insa in scurt timp cei doi s-au impacat, iar Kristen si-a cerut scuze publice pentru ca l-a ranit.
Fericirea insa n-a durat mult nici de aceasta data. Se pare ca Robert nu a putut trece peste infidelitatea iubitei si in luna mai, 2013, cei doi au rupt definitiv relatia.
Ulterior, „vampirul” din Twilight a inceput o relatie cu cantareata FKA Twigs. Ei s-au logodit in aprilie 2015, iar doi ani mai tarziu au anuntat ca au decis s-o ia pe cai diferite.
Pattinson insa nu dispera sa-si gaseasca fericirea. Cea mai noua cucerire a actorului este modelul si actrita britanica, Suki Waterhouse.
Aceasta a aparut in mai multe productii de la Hollywood printre care: Love, Rosie,The Divergent Series: Insurgent, Pride and Prejudice and Zombies, dar si in The Bad Batch cu celebrul Keanu Reeves.
De asemenea, aceasta a mai fost implicata in relatii cu actori de top de la Hollywood precum Bradley Cooper sau Diego Luna.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie