12.11.2023
Ea este femeia care a devenit bunica la 34 de ani: „Nu ma asteptam sa se intample atat de curand” - FOTO

O femeie in varsta de 34 de ani, care traieste in Edinburgh, Anglia, a devenit bunica anul trecut, iar acum a vorbit despre experienta ei, marturisind ca detesta sa fie confundata cu mama nepotului ei.

Rosie Morant, o femeie de 34 de ani, din Edinburgh, a devenit bunica cand fiica ei, Morgan, a nascut o fetita la doar 19 ani.

Desi a stiut toata viata ca va fi o bunica tanara, intrucat a avut primul copil la doar 16 ani, ea nu si-a imaginat ca acel moment va veni cand va avea 34 de ani.

„Am avut sentimente contradictorii atunci cand am devenit bunica, nu m-am gandit ca se va intampla la o varsta atat de frageda”, a marturisit ea, potrivit Mirror.

O celebra influencerita a murit subit la doar 41 de ani! Care este motivul decesului - FOTO

„Am stiut intotdeauna ca voi fi mai tanara decat toti ceilalti bunici, dar nu m-am gandit ca se va intampla atat de curand.”, a mai spus ea, dezvaluind, de asemenea, ca detesta sa fie strigata „bunica”.

Rosie a marturisit ca avea 15 ani cand a descoperit ca este insarcinata cu Morgan, iar la 16 ani a nascut.

De asemenea, ea a marturisit ca sarcina a venit ca un soc pentru ea.

Ce face Sandra Bullock la mai bine de doua luni de cand si-a inmormanatat partenerul pe care il numea „dragostea vietii” - FOTO

„Relatia in care ma aflam atunci nu era una sanatoasa si s-a terminat cu mult timp inainte sa aflu ca sunt insarcinata. Am decis sa pastrez copilul si sa am grija de el singura.”, a mai adaugat tanara, potrivit sursei citate.

Totodata, Rosie a povestit ca este foarte apropiata de fiica ei: „Avem multe conversatii despre viata, despre bebelus, imi doresc ca ea sa nu faca greselile pe care le-am facut eu.”, a mai dezvaluit ea.

Articole din aceeasi categorie