12.11.2023
O celebra influencerita a murit subit la doar 41 de ani! Care este motivul decesului - FOTO

O influencerita in varsta de 41 de ani a murit in mod subit in timp ce monta decoratiuni de Craciun.

Vanessa Vieira Mancini, o influencerita de 41 de ani din Manaus, Brazilia, a suferit un atac de cord in timp ce isi decora casa pentru Craciun.

Aceasta s-a prabusit la pamant si a fost gasita de echipele de salvatori care au intervenit la caz. Serviciile de urgenta au fost chemate la fata locului si au constatat decesul femeii. Familia ei a confirmat vestea tragica.

„Influencerul Vanessa Mancini a decedat in urma unui atac de cord masiv. Ea se afla acasa cu parintii ei si a fost asistata de paramedici, dar nu raspundea. Vanessa avea 41 de ani si era cunoscuta pentru fericirea si buna ei dispozitie. Familia cere respect in aceste momente de doliu", este mesajul transmis de familia ei, conform Mirror.

Paginile de socializare ale Vanessei, care avea aproape 30.000 de urmaritori pe Instagram, au fost bombardate de mesaje de condoleante.

„Vanessa a fost o persoana foarte fericita. Cu mare regret, deplang disparitia dragei mele prietene Vanessa Mancini, in varsta de 41 de ani. Vanessa era bine cunoscuta pentru simtul umorului si bucuria contagioasa si, cu siguranta, ne va lipsi foarte mult. Transmit cele mai profunde condoleante tuturor prietenilor si familiei ei, care deplang aceasta pierdere ireparabila", a transmis prietenul Vanessei, guvernatorul statului Acre, Gladson Cameli.

Cum se simte Jennifer Aniston dupa moartea bunului ei prieten, Matthew Perry

Una dintre prietenele Vanessei, Olivia Calherios, si-a exprimat, de asemenea tristetea: „Tocmai ne-am vazut si nu stiam...Cum te-as fi coplesit cu sarutari si imbratisari si l-as fi rugat pe Dumnezeu in fiecare zi sa te lase aici, printre noi".

Ultima postare de pe Instagram a influenceritei este o fotografie cu animalul ei de companie.

Articole din aceeasi categorie