15.04.2022
E Putin romantic? Cand i-a cerut mana Liudmilei, ea a crezut ca-i propune sa se desparta, nu sa se casatoreasca

Din februarie 2022, de cand a inceput invazia Ucrainei, presedintele rus a aparut in prim plan in toata presa internationala. Si, pe langa ravagiile pe care le face din punct de vedere militar, sunt scoase in evidenta si detalii mai putin cunoscute despre viata sa privata.

Familia liderului de la Kremlin este bine ascunsa de curiozitatea presei si a publicului si se stiu extrem de putine amanunte despre femeia din viata lui si copiii lui Putin. Roman Badanin, de la The Washington Post, e de parere ca intreaga secretomanie privind viata sentimentala a lui Putin este in detrimentul poporului rus pentru simplul motiv ca circula tot mai multe zvonuri ca presupusele amante ale liderului de la Kremlin ar fi pus mana pe sume colosale de bani. Mai precis, o anumita Svetlana Krivonogikh, mama unuia dintre copiii lui, ar fi primit, peste noapte, zeci de milioane de dolari de la cei din anturajul lui Vladimir Putin, lucru nedovedit in vreun fel pana-n momentul de fata.

Steven Seagal, alaturi de Putin: „Este unul dintre cei mai tari lideri ai lumii”. Ce il motiveaza pe acesta sa ii ramana alaturi presedintelui rus - FOTO

Totusi exista cateva lucruri care se stiu despre viata amoroasa a lui Putin si mai toate au de-a face cu fosta lui sotie, Liudmila Shkrebneva. Ea a fost singura partenera a presedintelui rus care l-a insotit pe acesta in vizite oficiale si care i-a fost alaturi la intalnirile avute in prima parte a carierei sale politice. Ce nu s-a facut public pana acum este cum s-au casatorit cei doi.

Ei bine, dupa o idila de patru ani, Vladimir si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe iubita lui. Insa modul in care a facut asta n-a fost unul prea romantic. Va asteptti cumva la declaratii de dragoste emotionante si la o propunere facut intr-un genunchi si cu lacrimi in ochi? Nici vorba de asa ceva!

Ele sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului! Vezi vedetele din Moldova care vor deveni mamici in anul 2022 - FOTO

Cerere in casatorie incerta

De fapt, Liudmila a crezut ca Vladimir ii propune sa se desparta, nu sa se casatoareasca cu ea. “Ma stii de ceva timp, stii ce fel de om sunt…”, a povestit fosta doamna Putin despre propunerea lui, in biografia "First Person", preluata ulterior de The New York Post.

“In general, nu sunt usor de suportat. In trei ani si jumatate, probabil ca te-ai hotarat pana acum…” Tot ceea ce trebuie sa intelegeti este ca aceasta a fost propunerea lui in casatorie. Nu pare, dar asa este. Iar tot acel moment memorabil a avut loc in 1983, anul in care au si facut nunta cei doi amorezi. 

Vladimir si Liudmila au doua fiice impreuna, care nu au fost niciodata confirmate de Kremlin sau de Putin. Doar purtatorul de cuvant Dmitri Peskov le-ai fi confirmat identitatea, din greseala, in aprilie 2022, cand a pomenit ca Maria Vorontsova si Katerina Tikhonova sunt sanctionate de Statele Unite din cauza razboiului din Ucraina. Dar sa ne intoarcem la mariajul sotilor Putin!

Articole din aceeasi categorie