20.03.2020
Dupa o pauza de aproape 8 luni, Tatiana Nastas a revenit la pupitrul stirilor PRO TV Chisinau: „Am avut trac ieri toata ziua. La finalul jurnalului am inteles ca e ca mersul pe bicicleta. Poti sa nu urci pe ea mult timp, dar nu uiti cum sa-ti tii echilibrul.”

Stirista Tatiana Nastas a revenit pe micile ecrane. Aseara, Tatiana a prezentat primul jurnal de stiri de cand a devenit mamica de fetita la inceputul lunii decembrie.

Despre emotiile revenirii si cum va combina pe parcurs rolul de mama cu cel de jurnalista, Tatiana Nastas ne-a povestit in cadrul unui interviu.

Citeste si

1. In primul rand „Bine ai revenit!”. Spune-ne te rog ce te-a facut sa revii atat de repede pe micile ecrane si daca ai planificat din start sa iei o pauza atat de scurta?

Multumesc, bine v-am regasit. Pauza urma sa fie scurta din start, doar ca din cauza pandemiei, a trebuit sa revin un pic mai devreme. In aceste zile este foarte important ca cei de acasa sa fie informati corect si la timp, colegii mei muncesc mai intensiv decat de obicei pentru asta, iar eu nu am putut sta deoparte.

2.Cum a fost perioada de pauza? Ti-a fost dor de pupitrul stirilor?

A fost o pauza destul de intensa, tinand cont de motivul pentru care am luat-o. Da, mi-a fost dor sa fac si altceva decat sa fiu mama. Sper sa reusesc sa le combin asa incat rezultatele sa fie excelente pe ambele fronturi.

3.Cu cine sta micuta Diana cat mama este la munca?

Deocamdata, sotul meu are grija de ea cat lipsesc seara, pentru cateva ore, dar in curand, cand o sa revin pe program full time, Diana va ramane cu bona. O sa vin acasa o data la cateva ore ca sa o alaptez. Ma bucur foarte mult ca o sa am aceasta posibilitate. Asa nu o sa ne simtim foarte mult lipsa una alteia.

4.Cum a fost revenirea? Cu emotii?

Am avut trac ieri toata ziua. Au trecut totusi 8 luni de cand nu am stat la pupitrul stirilor. Mi-a tremurat putin vocea la primele texte citite, dar mi-a trecut repede. La finalul jurnalului am inteles ca e ca mersul pe bicicleta. Poti sa nu urci pe ea mult timp, dar nu uiti cum sa-ti tii echilibrul.

5.Cum s-a schimbat viata ta in conditiile actuale, dat fiind faptul ca epidemia de COVID-19 a cam schimbat rutina tuturor? Cum incerci sa te protejezi si daca tii piept panicii? Cum iti reuseste?

Viata mea nu s-a schimbat foarte mult. Stam acasa asa cum si stateam. Nu prea mai iesim la plimbare cu micuta, iar asta ne complica un pic viata, asa cum rundele ei de somn au devenit mai scurte. Ma protejez conform recomandarilor. Spal mainile foarte des, dezinfectez tot ce este expus la mediul inconjurator. Ma straduiesc sa fiu foarte atenta, deoarece acum sunt responsabila nu doar de mine, dar si de fetita mea. Nu ma panichez, asta nu ajuta la nimic. Important acum este sa respectam cu totii cateva reguli simple, sa stam acasa, sa ne pastram calmul si igiena.

Nu rata nici in aceasta seara Stirile orei 20:00, unde Tatiana iti va prezenta cele mai actuale teme ale momentului.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie