10.02.2023
Dupa o pauza 10 de ani, Aliona Moon a participat din nou la Selectia Nationala Eurovision. Afla cine a motivat-o sa faca acest pas: „Imi doream in toti acesti ani, insa...” - VIDEO

Pentru prima data dupa 10 ani, Aliona Moon a participat la Selectia Nationala Eurovision. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta a povestit despre cum a aluat decizia de a concura in acest an, dar si despre emotii pe care le simte inainte de finala nationala.

Intrebata de catre Olga Tapordei daca are emotii atunci cand iese pe scena, Aliona Moon a raspuns: „De fiecare data am emotii, cred ca toti oamenii vii au emotii. Asta inseamna ca suntem cu adevarat vii si avem sentimente si trairi. Este ceva normal pentru un artist sa continue sa simta aceste emotii pentru ca astfel ii pasa de ceea ce face.”

Dupa 10 ani de cand a participat la Eurovision si a ocupat locul 11, Aliona a ajuns in acest an la Selectia Nationala Eurovision cu piesa „Du-ma” si s-a calificat in finala.

Artista a explicat de ce a fost o pauza atat de lunga de la ultima sa participare si pana in prezent. „Vreau sa ma intorc in acel concurs pentru ca el iti da acele emotii pe care rar viata ti le ofera. E o responsabilitate foarte mare care si-a lasat acel punct in trecutul meu si vreau sa revin la aceste emotii. Imi doream in toti acesti ani, insa am spus ca trebuie sa am o piesa foarte buna si cred ca nu era acel cineva langa mine care sa imi spuna, hai sa o facem.”, a spus Moon.

Cel care a motivat-o in acest an pe interpreta sa participe la Eurovision este regizorul Roman Burlaca. „Si iata ca vorbeam cu Roman Burlaca, cel cu care lucrez acum destul de des, despre Eurovision. Si el mi-a spus: „Pai ce, facem anul asta?” Si uite ca am ajuns sa stam 1 saptamana intreaga in studio si sa incercam tot felul de idei pana am ajuns sa scriem piesa „Du-ma”.”

Horoscop 10 februarie 2023. Zodiile care risca sa ramana cu reputatia patata

Pentru ca are planuri mari si isi doreste sa castige etapa nationala, Aliona a inceput deja sa faca si cursuri de limba engleza pentru a putea oferi cu usurinta interviuri. „La prima vedere pare ca pregatesti o piesa si mergi sa o canti, dar apare o lista de lucruri de care trebuie sa tii cont, asupra carora trebuie sa lucrezi mult. Merg acum si la engleza pentru ca trebuie sa fiu pregatita pentru orice si vreau sa ma simt acolo foarte libera in a da interviuri si in a discuta cu oamenii de acolo.”, a mentionat Aliona Moon.

In trecut Aliona si Pasha Parfeni au colaborat destul de mult, iar astazi ambii se „lupta” pentru oportunitate de participa la Eurovision. „N-am decat sa ii urez si lui Pasha succes. Nu poate fi o rivalitate intre noi. Va fi un moment foarte frumos.”

„Musca moarta”, porecla pe care Shakira i-a dat-o tinerei care a lasat-o fara Gerard Pique. De ce ii spune asa

Articole din aceeasi categorie