10.02.2023
"Musca moarta", porecla pe care Shakira i-a dat-o tinerei care a lasat-o fara Gerard Pique. De ce ii spune asa

Shakira (45 de ani) a incetat relatia cu Gerard Pique (36 de ani) dupa 12 ani, ca urmare a infidelitatii fostului fotbalist

Celebra cantareata a fost parasita pentru Clara Chia Marti (23 de ani), o tanara care pana nu de mult era angajata la Kosmos, compania fostului intrenational spaniol. 

Porecla pe care Shakira i-a pus-o noii iubite a lui Gerard Pique

Din acest motiv, Shakira o cunoaste pe Marti inca din perioada in care era angajata lui Pique, iar presa spaniola a dezvaluit ca a poreclit-o inca de atunci "mosquita muerta" (n.r. musca moarta). 

Nu se lasa usor cuceriti! Vezi TOP cei mai atragatori burlaci moldoveni sub 30 de ani - FOTO

Columbianca i-a dat aceasta porecla tinerei pentru faptul ca este o fire foarte retrasa si nu obisnuieste sa vorbeasca foarte mult, lucru care nu s-a schimbat nici dupa ce a devenit vedeta in Spania.

Clara Chia Marti a incercat sa se ascunda de paparazzi, dar s-a lovit din plin de un panou publicitar

Saptamana trecuta, Marti si Pique s-au plimbat pe strazile Barcelonei, dar paparazzii au insistat sa ii filmeze, motiv pentru care noua cucerire a fostului fotbalist s-a rusinat. 

Fetita nascuta printre daramaturi in Siria a primit numele Aya, care inseamna "miracol". Oameni din toata lumea vor sa o adopte

Marti a incercat sa isi ascunda fata, insa nu a fost atenta si a intrat cu capul intr-un panou publicitar, iar Pique s-a amuzat teribil de incident. 

Articole din aceeasi categorie