21.07.2024
Dezvăluiri inedite de la Lenuța Burghilă! Cum a ajuns să cânte cu Julio Iglesias pe scena Palatului Național - VIDEO

În cadrul unui interviu la Dorin Galben, interpreta Lenuța Burghilă a povestit despre începutul carierei, cum a ajuns să cânte cu Julio Iglesias, dar și piesa pe care a interpretat-o pentru președintele Franței.

Fiind întrebată în cadrul interviului cum a ajuns să cânte alături de Julio Iglesias, Lenuța a dezvăluit: „Eu toată viața mă strădui să fac bine și soarta mă alintă uneori cu niște momente la care nici nu visam. Pentru mine a fost extraordinar să fiu în prezența marelui artist la o recepție și acolo ne-am văzut și mă gândeam cum să leg o comunicare cu el. Astfel, m-am ridicat și am mers spre el și i-am zis că eu am reușit să scot un CD în 10 limbi, iar dumneavoastră în șapte și i-am zis să cânt în spaniolă și el mi-a zis: ,,Stop, cântă-mi unul dintre cântecele cele mai populare de aici, căci poate mâine fac o surpriză publicului”. Eu am început să cânt „Să-mi cânți cobzar”, Julio mi-a zis că acesta este cântecul și mâine să vin la Palatul Național să îl învăț și pe el. Eu atunci eram în culmea fericirii, căci pe atunci nu prea puteai ajunge ușor la Palatul Național. Astfel, am mers a doua zi, l-am învățat cântecul nostru și am zis să profit de ocazie că sunt în culise să privesc spectacolul. Stăteam acolo și vine atunci unul dintre prestatorii săi la mine și îmi spune că domnul Julio a spus că ieșiți în scenă să cântați, iar el din urma dumneavoastră. Și atunci am intrat în scenă și nu vedeam nici un om”.

„Julio este extraordinar, el a avut o prezență plăcută, cu echipa se comporta foarte modest și frumos”, a mai adăugat Lenuța Burghilă.

Pe lângă acestea, Lenuța i-a cântat și președintelui Jaques Chirac: „Fusesem în Madagascar și atunci cântasem o piesă în franceză și aflând că vine Jaques Chirac în Moldova am zis că poate îi cânt și lui. Eu am început să cânt și cineva îmi făcea semn că ar trebui să termin că au preconizate alte evenimente în acest timp, iar el mi-a zis: ,,Nu, cântă până la capăt” și la sfârșit m-a aplaudat”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ lenutaburghila 

Articole din aceeasi categorie