05.05.2020
Dupa doua luni de autoizolare cu fosta sotie, Bruce Willis s-a intors acasa, la familie

Dupa aproape doua luni de izolare la domiciuliul fostei sale sotii, Demi Moore, actorul Bruce Willis s-a intors acasa, la cea de-a doua sotie si la fetitele sale.

Citeste si : Presa internationala: Fiul chipes al lui Alexandr Lukashenko ar fi infectat cu noul tip de coronavirus

La momentul in care epidemia de COVID-19 lua amploare, actorul din Die Hard a decis sa se autoizoleze la domiciliu alaturi de familia sa, in care intra atat actuala sotie, Emma Hemming, cu fetele lor cat si fosta partenera a lui Willis, Demi Moore, alaturi de care actorul are alte 3 fete. In ultimul moment insa, in planurile actorului au intervenit schimbari. Una dintre fiicile mai mici a primit o trauma la picior, asa ca Hemming si fetele ei au trebuit sa ramana acasa, in timp ce Bruce a plecat la Demi, unde-a stat izolat aproape doua luni.

Desi cele doua sotii ale lui Willis sunt in relatii foarte bune, fanii au inceput sa-si faca griji pentru casnicia actorului.

Citeste si : N-a mai rezistat! Sotia lui Bruce Willis a rabufnit dupa ce actorul a petrecut doua luni in izolare cu fosta



Lucrurile insa au revenit la normal si actorul s-a intors acasa. Acum cei doi posteaza imagini romantice pe Instagram si se pregatesc pentru aniversarea uneia dintre fiice, care maine face 6 ani.


Amintim ca Demi Moore si Bruce Willis au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood intre 1987 si 2000. 

Citeste si : Asta era! De ce Bruce Willis si fosta sa sotie, Demi Moore, s-au autoizolat la domiciliu impreuna



Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie