10.04.2022
Dupa ce s-a declarat un sustinator inrait al lui Putin, sportivul Evgeni Plushenko spune ca se confrunta cu amanarea a peste 80 de spectacole: „Am pierdut contractie cu Japonia, America si Canada...” - FOTO

Evgeni Plushenko, in varsta de 39 de ani, a povestit cum s-a schimbat viata lui indata cu impunerea sanctiunilor impotriva Rusiei.

Castigatorul Jocurilor Olimpice si-a prezentat emisiunea „Soiuz cempionov” la Tula, unde au participat patinatorii de top: Elizaveta Tuktamysheva, Alena Kostornaya, Adelina Sotnikova, Mark Kondratyuk fiind doar cateva dintre ele.

Fosta sotie a lui Timati Anastasia Reshetova - despre atitudinea cu care a fost tratata la Londra si experienta traita odata cu inceperea razboiului - FOTO

„Nu am patinat si nu am mai concurat din 2008 in Rusia. Doar la Moscova si Sankt Petersburg am mai fost ocazional pentru a patina. Nu din motivul ca nu imi place Rusia este ca nu-mi place tara noastra - Rusia. Doar ca toate contractele mele sunt cu Japonia, America si Canada, pe care din pacate din cauza sanctiunilor le-am pierdut! Am pierdut mai mult de optzeci de spectacole ”, a recunoscut Eugene.

In acelasi timp, el a subliniat ca nu vede niciun motiv pentru o tristete deosebita. „Vom promova in sfarsit spectacolul pentru fanii si copiii nostri”, a spus Plushenko intr-un interviu pentru Sport Express .

Anterior sportivul in varsta de 39 de ani a starnit un val de indignare in social media dupa ce a postat pe contul lui de Instagram urmatorul indemn: „Sunt rus! Sunt mandru ca sunt rus! M-am nascut in mareata Rusie, in regiunea Khabarovsk. Am trait mult timp in Volvograd, am facut parte din clubul sportiv din Sankt Petersburg, iar acum traiesc si muncesc la Moscova. Am adus acasa 4 medalii olimpice, de la 4 editii diferite. Rusii mei, mergeti cu capul sus oriunde in lume. Nu trebuie sa va fie rusine, fiti mandri ca faceti parte din aceasta natie. Stop rasismului! Stop genocidului! Stop fascismului!”.
 

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie