09.07.2023
„Puteam fi in locul Georginei. Am refuzat”! Cine e femeia care i-a spus „nu” lui Cristiano Ronaldo - FOTO

Cristiano Ronaldo (37 de ani) si Georgina Rodriguez (28 de ani) formeaza o relatie din 2016, la un an de la despartirea portughezului de modelul Irina Shayk (36 de ani).

Inainte sa inceapa o relatie cu Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo s-ar fi apropiat de Alyson Eckmann (31 de ani), un model si prezentatoare TV din SUA, care sustine acum, la mai bine de sase ani de la acele momente, ca l-a refuzat pe portughez.

Alyson Eckmann sustine ca l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo

„M-a chemat la el acasa, dar am refuzat. Puteam sa fiu in locul Georginei”, a spus Alyson Eckmann, citata de Corriere dello Sport.

Americanca si-a continuat povestea si a transmis ca, in cele din urma, a acceptat sa mearga la Cristiano Ronaldo si ca, dupa vizita, a mai tinut legatura cu portughezul, insa doar pentru o luna, in care au discutat banalitati.

Horoscop 9 iulie. Zodia care sta foarte bine la capitolul „dragoste”. Nu ezita sa-si puna in practica toate planurile

„Am prezentat evenimentul de lansare a parfumului lui Cristiano Ronaldo. La petrecere, am inceput sa vorbim si m-a invitat la el. I-am spus 'nu', pentru ca trebuia sa lucrez a doua zi. Prietena mea, care era cu mine, mi-a zis 'Aly, nu poti refuza, te rog'. Asa ca i-am spus lui Cristiano sa trimita un sofer sa ma ia de acasa cand ii transmit eu. Am ajuns la el, am baut cateva pahare de sampanie. Apoi, pe la 03:00, i-am zis ca vreau sa merg acasa, asa ca m-a trimis cu soferul lui. Cand am plecat, mi-a cerut numarul de telefon si ne-am mai scris in urmatoarea luna, dar nimic special. 'Buna, ce mai faci?', 'Cum esti?', lucruri de genul asta. Apoi ne-am oprit”, a declarat Alyson Eckmann.

Actorul Nicu Turcanu s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

Articole din aceeasi categorie