11.08.2024
Dragostea pentru frumos i-a modelat întreaga viață! Yuliana Scutaru, designer de interior: „Frumosul a fost semănat încă de mic copil” - VIDEO

În cadrul unui podcast cu Nata Albot, fosta soție a interpretului Pasha Parfeni a vorbit despre influența părinților săi în alegerea domeniului ei de activitate, despre importanța încrederii în oameni. De asemenea, a povestit cum pasiunea pentru artă și frumusețe a modelat nu doar cariera sa, ci și perspectiva asupra vieții.

Yuliana a menționat că dragostea pentru frumos a fost semănată de către părinții ei, încă de la o vârstă fragedă:  „Frumosul a fost semănat încă de mic copil, de către părinții mei, eu mergeam cu ei la expoziții, concerte, spectacole. Îmi amintesc cum ne plimbam prin natură, iar tata nu ezita să-mi arate cât de frumos trece o rază de soare printr-o frunză îngălbenită de arțar. A fost un proces continuu, așa e felul părinților mei”.

Natalia Barbu a sărbătorit cea de-a treia aniversare a fiicei sale! Ce mesaj a publicat interpreta cu această ocazie - FOTO

„Părinții mi-au permis să descopăr această lume și am mers la tot soiul de cercuri, pictură, dans, am cântat și în cor, dintre care am ales ce mi-a fost mai aproape”, a ținut să adauge invitata podcastului.

Femeia nu a fost impusă niciodată să aleagă un domeniu anume de activitate, a fost încurajată să opteze în favoarea a ceea ce ei îi place:  „Cu pictura a început totul mult mai devreme, tatăl meu picta și făcea fotografii, acum mai rar, iar pentru că eram înconjurată, asta mi-a plăcut. Niciodată nu am fost impusă să aleg o cale pentru ce le sunt recunoscătoare, părinții mei sunt ambii din știință, dar mi-au permis să aleg eu”. 

„Tatăl pentru mine este o enigmă, el reușea atât de multe să facă, să obțină studii, să practice atâtea hobbyuri, în sport, dar și creație. A mai învățat câteva limbii, el vorbește și italiana, și franceza, și engleza”, a spus Yuliana.

Anastasia Nichita a devenit vicecampioană olimpică! Mesajul publicat de sportivă după ce a câștigat argintul: „Nu e aur, dar pentru mine e mai scump ca aurul” - FOTO

Părinții au învățat-o să iubească tot ceea ce o înconjoară:  „Eu am crescut în foarte multă dragoste, ai mei m-au învățat să iubesc planeta, natura, animalele. Eu iubesc această calitate, dar uneori mă macină niște gânduri, nu o fi asta un viciu pe alocuri, eu aleg să văd frumosul în oameni, de obicei, lumea din jurul meu e mai sceptică. Eu am încredere într-un om până se dovedește că nu e așa”.

Totuși, Yuliana crede că ar trebui să fie mai critică: „Nu mă consider un om prea bun, dar probabil în astfel de cazuri ar trebui să fiu mai critică și mai realistă pentru că eu judec oamenii după cum aș fi procedat eu în raport cu ei, dar totuși s-a întâmplat să fiu victima unui astfel de comportament”.

Yuliana Scutaru este designer de interior și fondatoarea studioului „Musa” din Chișinău. A făcut parte de 3 ori din delegația Moldovei la Eurovision grație textelor și pieselor compuse pentru fostul ei soț, interpretul Pasha Parfeni.

SURSĂ FOTO: Instagram/  yuliana.scutaru

Articole din aceeasi categorie