10.08.2024
Anastasia Nichita a devenit vicecampioană olimpică! Mesajul publicat de sportivă după ce a câștigat argintul: „Nu e aur, dar pentru mine e mai scump ca aurul” - FOTO

După ce a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, luptând în finală cu japoneza Tsugumi Sakurai, Anastasia Nichita a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care își exprimă recunoștința și mulțumirea.

Anastasia Nichita a concurat la proba lupte libere, categoria de 57 de kilograme și s-a clasat pe locul 2, obținând prima medalie de argint a Republicii Moldova după o pauză de 24 de ani.

Luptătoarea moldoveancă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care își exprimă recunoștința față de tot ce i se întâmplă. 

Inspirație pură pentru stilul tău! TOP fashion bloggeri din Republica Moldova pe care trebuie să-i urmărești - FOTO

„Cea mai scumpă medalie din lume, cea mai așteptată și cea mai prețuită. Anul 2024 a fost despre multe sacrificii, eșecuri și accidentări. Au fost zile în care voiam să cedez, simțeam că nu mai rezist nici fizic, nici emoțional, parcă totul mergea împotriva mea. Un singur gând m-a ajutat să continui drumul și să nu dau mâinile jos, <<Visul meu olimpic >>”, a scris Nichita pe pagina ei de Instagram.

Chiar dacă nu a obținut aurul, Anastasia este recunscătoare, iar medalia de argint, pentru ea, înseamnă mai mult decât locul 2. „Am strâns din dinți, am dat tot ce am putut și azi Dumnezeu m-a răsplătit cu cel mai frumos cadou. Nu e aur, dar pentru mine e mai scump ca aurul!”

Au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de 7 ani! Dezvăluirile Nicoletei Nucă despre ruperea logodnei cu Alex Ursache: „Nu mă gândeam că o să trăiesc în viață o astfel de despărțire” - VIDEO

Vicecampioana a ținut să menționeze că nu ar fi reușit fără susținerea logodnicului ei, Valeriu: „Desigur că nu aveam cum să reușesc această performanță de una singură. Mulțumesc în primul rând lui Valeriu, pentru că a fost alături în toată această perioadă dificilă, a crezut în mine și mi-a dat puteri atunci când nu le mai aveam. Împreună am făcut imposibilul”.

Sportiva este recunoscătoare fiecărei persoane care a contribuit la formarea ei, dar și celor care au susținut-o: „De asemenea, mulțumiri vreau să aduc tuturor celor implicați în procesul meu de pregătire, dar și celor care m-au susținut și s-au bucurat de succesul meu (stafului de antrenori, colegi de antrenament, fizioterapeut, Federația de Lupte, Minister, parteneri, apropiați, prieteni și oameni cu suflet bun). Am simțit susținerea voastră mai mult ca niciodată. Totul este posibil, trebuie doar să crezi cu desăvârșire în tot ce faci”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ anastasia_nichita

Articole din aceeasi categorie