27.11.2021
Regina Elisabeta a II-a se simte mult mai bine! Noi detalii despre starea sa din ultima perioada - FOTO

Starea de sanatate a Reginei Elisabeta a II-a s-a imbunatatit considerabil in ultima perioada, asa ca aceasta intentioneaza sa isi petreaca sarbatorile de iarna alaturi de familia sa.

Regina Elisabeta a II-a s-a confruntat in ultima perioada cu mai multeprobleme de sanatate, ce au culminat chiar cu internarea acesteia in spital. Din aceasta cauza, suverana in varsta de 95 de ani nu a putut participa in ultimele saptamani la unele angajamente regale. Aceasta a anulat o deplasare de doua zile in Irlanda de Nord, si nu a mai participat la COP26, reuniunea la nivel inalt pentru dezbaterea crizei climatice.

„Oh my God!” Gabriel Nebunu intr-o noua calatorie. Ce destinatie a ales de data aceasta interpretul: „Intr-o singura zi, aici poti simti toate anotimpurile deodata” - VIDEO

De asemenea, nu a participat nici la „Festival of Remembrance”, un eveniment care omagiaza, prin traditie, soldatii cazuti pe campul de lupta. Kate Middleton si Ducesa Camilla i-au tinut cu succes locul. Mai mult, Regina nu a participat nici la Sinodul Bisericii Anglicane, pentru prima data in domnia sa de 69 de ani, dar a transmis un mesaj prin intermediul celui mai tanar dintre fiii sai, Edward.

Cu toate acestea, se pare ca Regina Elisabeta a II-a si-a anuntat familia ca se simte mult mai bine si ca este pregatita sa gazduiasca petrecerea de Craciun, ce va avea loc la Sandringham, anunta Daily Mail. In plus, si prim-ministrul Boris Johnson a confirmat faptul ca Regina se simte „foarte bine”, dupa ce a avut o intalnire cu aceasta la Windsor.

Semifinala 3 la SuperStar. Afla care sunt concurentii calificati in Live-uri

Alte surse apropiate au declarat ca suvera intentioneaza sa viziteze locuinta sa din Norfolk in jurul datei de 17 decembrie. Se pare ca aceasta isi va petrece sarbatorile de iarna alaturi de Printul Charles si de sotia acestuia, Camilla, dar si de Ducii de Cambridge si cei trei copii ai acestora. De asemenea, si Printul Edward, Printesa Anne, Printesa Beatrice si Printesa Eugenie au primit invitatii pentru petrecrea de Craciun, pe care Regina Elisabeta a II-a urmeaza sa o gazduiasca.

Articole din aceeasi categorie