20.02.2024
Dorin Galben - cu inelul, inapoi la „Tiffany”! Care este motivul: „Hai sa patim rusinea acum” - VIDEO

Cu cateva zile in urma, Dorin Galben a anuntat ca si-a cerut iubita in casatorie. Pentru cerere, Dorin a pregatit si un inel pe masura asteptarilor, pentru care a scos din buzunar peste 7 mii de euro.

Cu toate acestea, se pare da Dorin nu a ghicit cu marimea inelului, astfel, s-a intors pentru a-l micsora. „O sa aflam marimea exacta a Violetei. Draga, arata cum, de fapt, iti sta inelul asta. Bine ca l-am luat mai mare, daca era mai mic...”, a povestit jurnalistul.

Chiar daca parea convinsa ca s-a decis cu marimea, Violeta s-a intors peste scurt timp inapoi la Tiffany. „Cum credeti, pentru ce ne intoarcem noi inapoi la Tiffany? Noi am venit din nou, fata asta vrea sa se convinga ca n-o sa fie prea mic. Noi deja practic iesisem din mall”, a spus Dorin.

Bat clopote de nunta? Cum arata Mihaela Cavcaliuc in rochie de mireasa - VIDEO

„Hai sa patim rusinea acum ca nu putem scoate inelul de marimea 4 de pe deget”, a mai mentionat Dorin, fiind amuzat ca logodnica lui nu poate sa-si scoata inelul de pe deget.

„Am decis, de la 4 jumatate trecem la 5. La Tiffany puteti schimba marimea inelului de cate ori doriti, fara plata suplimentara”, a spus Dorin.

Dorin Galben se insoara! Jurnalistul si-a cerut iubita in casatorie 

Recent, Dorin Galben si-a cerut iubita in casatorie prin intermediul unei melodii. De asemenea, Violeta Scrisu a primit un buchet de lalele si un inel pretios.

Potrivit site-ului oficial al brand-ului „Tiffany & Co”, o astfel de bijuterie se estimeaza la peste 7000 de euro, ceea ce inseamna ca jurnalistul a fost destul de darnic atunci cand a ales ce sa-i puna pe deget, Violetei.

Georgeta Voinovan - strigat de durere! Fiica ei mai mare are nevoie de transplant renal: „Asta inseamna sansa ei la viata”

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol si #monolog. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane.

Articole din aceeasi categorie