08.01.2021
Dorian Popa vrea sa-si schimbe numele: „Am pornit demersurile”! Cum se va numi in buletin

Nu doar o data, Dorian Popa a dezvaluit ca are o doza de nebunie, ca este in stare sa faca orice si nu s-ar da inapoi de la nicio provocare.

Citeste si :  Imagine uluitoare cu un LAMBORGHINI rupt in doua. Cine e MILIONARUL care si-a distrus BIJUTERIA. Pluteste MISTERUL in jurul accidentului

Insa nimeni nu se astepta ca artistul sa ia o decizie radicala dupa ce un fan i-a facut o propunere cel putin ciudata: sa-si schimbe numele! Dorian Popa nu a stat prea mult pe ganduri si a dezvaluit pentru o televiziune mondena ca deja a pornit demersurile pentru a adauga un nume in buletin.

Astfel, daca acum numele lui este Dorian Laurentiu Popa, in curand in buletinul celebrului artista ar putea aparea: Dorian Laurentiu Hatz Popa! Dorian Popa a ales acest nume deoarece foloseste foarte des replica „Hatz, Johnule” si a avut chiar si o melodie lansata alaturi de Shift, denumita „Hatz”.

„Am pornit demersurile, ca sa zic asa. La mine la Domnesti, pentru ca aici va trebui sa depun actele, la evidenta populatiei. Mi-am facut temele, ca un baiat cuminte ce sunt, si am aflat cateva lucruri exact asa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Suna in felul urmator: «Cand persoana in cauza a folosit in exercitarea profesiei numele pe care doreste sa il obtina, facand dovada cu privire la aceasta, precum si asupra faptului ca este cunoscuta in societate sub acest nume». Lumea ma stie de Hatz. Adica nu ar fi ceva iesit din comun. Copiii mi-au spus: «Iti propunem challenge-ul buletinului». Si nu intelegeam ce vor sa zica. De fapt, nu se refereau la schimbarea numelui, cat la adaugarea numelui Hatz in buletin. Sper ca pana in luna februarie, cand voi implini 4 ani de YouTube, sa mi se indeplineasca aceasta dorinta, care, repet, este conforma cu legea. Babs si cu mama sunt obisnuite cu nebunia mea”, a spus Dorian Popa.

Citeste si :  Cum arata viitoarea soacra a Cleopatrei Stratan! Edward Sanda se mandreste cu ea. „Am crezut ca ti-ai schimbat iubita.”
Articole din aceeasi categorie