14.10.2020
Domeniul de activitate care nu a suferit in urma pandemiei, ci din contra. „Noi practic nu am simtit ca am fost in pandemie!”

Un spatiu amenajat cu gust si pricepere are puterea de a schimba de la dispozitie pana la stil de viata. Tocmai de asta, alegerile pe care le facem atunci cand e vorba despre decorul de interior sau exterior sunt extrem de importante.

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, directorul companiei „Vero Ceramica”, Valeriu Badia, a povestit despre modul in care si-a desfasurat activitatea pe timp de pandemie, dar si care sunt preferintele moldovenilor in materie de design interior.

Valeriu spune ca stand acasa, moldovenii au dezvoltat proiecte importante, inclusiv de anvergura mare: „Am facut proiecte, ca noi practic nu am simtit ca am fost in pandemie. S-a lucrat foarte bine, designerii si arhitectii au lucrat mult online, s-a lucrat de acasa, cu posibilitatile care au fost, dar s-a lucrat bine oricum.”

Chiar daca compania este una tanara pe piata din Moldova, peste hotare „Vero Ceramica” a capatat experienta proiectelor facute la nivel inalt, ceea ce contribuie la incredintarea proiectelor importante din partea partenerilor. „Spre fericirea noastra, in tara avem arhitecti care fac ceva extraordinar de frumos, asta e un bine pentru tara... Tot timpul proiectele avanseaza la nivel avangard, unde folosesc si materiale diferite.”, relateaza Valeriu despre capacitatea de activitate pe piata din Republica.

Cat despre preferintele clientilor, acesta spune ca uneori consumatorul si designerul pot avea idei diferite, insa profesionalismul consultantului din magazin condeaza cel mai mult, pentru a putea crea o oferta avantajoasa chiar si pentru cel mai nehotarat client.

Ce alte sfaturi a mai oferit Valeriu Badia pentru cei care isi doresc o schimbare in interiorul locuintei lor, vezi in urmatorul reportaj:

Citeste si :  De Hramul Chisinaului, Igor Cuciuc surprinde moldovenii. „Este cea mai grozava veste pe ziua de astazi.”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie