22.02.2022
Doliu urias in lumea filmului. O cunoscuta actrita a fost gasita moarta, la numai 43 de ani - FOTO

O mare actrita s-a stins din viata. A lasat in urma sa multe lacrimi si o mare durere

Actrita Lindsey Erin Pearlman a fost gasita fara suflare vineri, intr-un cartier rezidential, dupa cum anunta publicatia The Sun.

Actrita deja disparuse de cateva zile si nimeni nu a mai stiut nimic de ea, pana in momentul in care trupul neinsufeltit i-a fost gasit. Oamenii legii sunt cei care au descoperit-o pe actrita decedata. Din pacate, cautarile disperate ale familiei si politiei au fost fara niciun rezultat, ea nemafiind gasita in viata.

Doliu la Hollywoord. Actrita Lindsey Erin Pearlman a fost gasita moarta
O alta tragedie a marcat lumea filmului. Trupul uneia dintre cele mai iubite si cunoscute atrite a fost gasit fara suflare. Actrita Lindsey Erin Pearlman s-a stins din viata, la doar 43 de ani.  Oamenii legii sunt cei care au gasit-o moarta vineri, intr-un complex rezidential din Los Angeles.

O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO
Potrivit informatiilor oferite de presa internationala, Lindesy Erin Pearlman a fost vazuta pentru ultima data duminica trecuta, in perioada de pranz a zilei. De asemenea, de atunci nimeni nu a mai stiut nimic despre ea, daca i s-a intamplat ceva sau unde se afla.

Durerea pe care o simte sotul vedetei este inimaginabila. Barbatul a transmis un mesaj plin de tristete, pe contul sau de Instagram.

„Politia a gasit-o pe Lindsey. Ea a plecat dintre noi. Sunt distrus.”, a fost mesajul transmis de Vance Smith, sotul actritei, pe pagina lui de Instagram. 

Pentru ca nimeni nu mai stia nimic de ea, rudele si apropiatii au facut tot posibilul pentru a afla unde se afla aceasta. Autoritatile au facut publice imaginile actritei, iar verisoara acesteia a postat un mesaj pe contul sau de Twitter. Foarte multe persoane si-au adunat fortele si s-au mobilizat, pentru a incepe cautarile disperate.

I-a fost infidel Angelinei Jolie de mai multe ori, pana cand ea l-a trimis la terapie, iar el a inselat-o si cu terapeuta! Ce barbat a facut-o pe diva sa se simta umilita

„Locuitoriidin los Angeles, verisoara mea – Lindsey Pearlman – a disparut. Ultimul apel la telefonul ei a fost din Sunset Boulevard. Unchiul meu ofera o recompensa celor care ofera informatii utile.”, a scris Savannah Pearlman, verisoara acesteia, pe contul sau de Twitter.

Actrisa Lindsey Pearlman a fost cunoscuta si a devenit celebra datorita serialelor „Chicago Justice”, dar si pentru participarea in sitcomul „American Housewife”.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie