05.08.2022
Ruby a ajuns la spital dupa ce si-a injectat o substanta pentru a obtine un bronz perfect: „Mi-a amortit tot corpul!”

La doar o zi de cand a facut publica o fotografie in care aparea pe un pat de spital, Ruby a explicat si ce i s-a intamplat, marturisind ca a facut o greseala pe care o regreta acum.

Din dorinta de a avea un bronz perfect insa fara a se expune la soare, Ruby a ales sa-si injecteze acasa, singura, o substanta folosita de culturisti. Evident, la scurt timp, efectele adverse au aparut, iar artista a fost nevoita sa ceara ajutorul medicilor.

In cadrul unui interviu pentru un ziar monden, artista a povestit ca si-a injectat o doza mai mare, fara sa-si dea seama insa, ceea ce a dus la aparitia efectelor adverse.

„M-a daramat un pic, un pic mai tare. Mi-a amortit tot corpul. Initial, cand mi-am injectat substanta, ca mi-am facut injectia singura, m-a luat ameteala. Am zis ca e normal si mi-am facut treaba in continuare, dupa care am zis sa ma intind putin. M-a luat somnul si cand m-am trezit nu mai puteam sa-mi tin telefonul in mana. Am inceput sa am fibrilatii, ba sa-mi fie foarte cald, ba foarte rece, sa tremur. M-am speriat un pic. Cand a venit ambulanta aveam pulsul 42, 43, 44. Asta i-a facut pe doctorii de pe ambulanta sa insiste sa merg la spital pentru investigatii. Am stat la Urgenta, in Camera de Garda, 3-4 ore. Mi-am facut toate investigatiile. Eu oricum am pulsul mai jos decat este normal, dar ieri a fost mai jos decat normalul meu”, a declarat cantareata, conform SpyNews.ro.

De ce s-a stricat prietenia dintre John Legend si Kanye West. Sotul lui Chrissy Teigen vorbeste despre relatia tensionata cu rapperul

Ce compromisuri a facut Ruby pentru celebritate

Ruby se bucura de succes, insa de-a lungul timpului a facut numeroase sacrificii si nu se teme sa recunoasca acest lucru. In cadrul unui interviu, ea a vorbit despre lucrurile la care a renuntat pentru a se dedica carierei.

„Compromisuri care tin de timpul meu si viata mea personala, da, dar altfel de compromisuri, nu. Tot ce am obtinut in viata, am obtinut prin forte proprii, prin munca mea si determinarea mea. Iar faptul ca-mi place sa ma simt bine, frumoasa si sexy mi se pare ca nu ar trebui sa fie judecat si blamat. Imi place sa ma folosesc de feminitatea mea si sa ma bucur de ea si cred ca asta ar trebui sa faca orice fata tanara”, a declarat Ruby pentru un ziar monden.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Articole din aceeasi categorie