26.01.2024
Doina Sulac - mesaj emotionant pentru nasul ei de botez, Nicolae Botgros: „Sa ramana la fel de...” - VIDEO

Primul lautar al tarii, Nicolae Botgros a implinit 71 de ani. Maestrul si-a primit urarile de la prieteni, apropiati si rude in sala de repetitii de la Palatul National, mentionand ca nu va face o petrecere. Vezi cine au fost si ce i-au urat, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi am primit felicitari deosebite de la fanii care ma iubesc”, a spus Nicolae Botgros, dirijor Lautarii.

La 71 de ani, Nicolae Botgros este de neoprit, iar sangele de lautar inca ii fierbe in vene: „Eu sunt foarte implinit, de multi ani am spus lucrul acesta”.

Primii care i-au urat maestrului la multi ani au fost fiul sau Corneliu Botgros si Ion Paladi: „Ziua mea a inceput cu Ion Paladi si Cornel. Ei fiind la un post de radio mi-au urat multa sanatate. Mai tarziu, de la 12 incoace s-au inceput felicitarile”.

Angelina Jolie, aparitie rara in public. Detaliul pe care l-a observat toata lumea… nu este ceea ce pare - FOTO/VIDEO

Cu daruri, flori si ganduri bune, toti prietenii maestrului au venit sa-i spuna la multi ani. „Maestrul Nicolae Botgros este un om al disciplinei, un om al punctualitatii, un om care emana atata frumusete in jurul lui”, a povestit Ioana Capraru, interpreta.

„Este ziua unicului meu nan de botez pentru ca eu altul nu am din barbati. Ii doresc multa sanatate, multa prosperitate. Sa ramana la fel de mare si talentat”, a spus Doina Sulac, interpreta.

„Vreau sa-i urez tot binele din lume, sa-i ofere Dumnezeu putere si de acum incolo”, a notat Ion Paladi, interpret.

O recunosti? In anii '90, era cea mai iubita actrita de televiziune - FOTO

De la eveniment nu au lipsit nici fratii lui Nicolae Botgros. „Fratele meu este un om intr-adevar mare, talentat si care bucura toata familia noastra”, a mentionat Gheorghe Botgros, intrumentist.

„Eu sunt fratele cel mai mare. Eu mereu am avut grija de el, eram mereu badea. Fratele ma ajuta mereu”, a spus Vasile Botgros, instrumentist.

Articole din aceeasi categorie