26.01.2024
Angelina Jolie, aparitie rara in public. Detaliul pe care l-a observat toata lumea… nu este ceea ce pare - FOTO/VIDEO

Desi in ultimii ani a preferat sa stea cat de departe de lumina reflecoarelor, Angelina Jolie ramane una dintre cele mai vanate vedete de catre paparazzi. 

Participa foarte rar la evenimente mondene si, desi nu a abandonat Hollywood-ul, acum prefera mai mult munca din spatele camerelor de filmat. Insa Angelina Jolie ne va fascina intotdeauna cu frumusetea ei.

Actrita a fost surprinsa de data aceasta de paparazzi pe strazile din Los Angeles, cu un look simplu si modest: vedeta purta o pereche de pantaloni largi si un pulover banal, gri. Desigur, toate privirile sunt atintite spre bustul ei.

Fosta iubita a lui Patric Hanganu - prima reactie dupa ce interpretul a anuntat ca s-au despartit si nu poate sa-si vada fiul

Desi pare ca nu poarta sutien, cel mai probabil vedeta are pe dedesubt cel mai controversat model de bustiera Skims, creat de Kim Kardashian.

La finalul anului trecut, Kim a lansat o colectie de sutiene cu „sfarcuri incorporate”, creand o adevarata valva. Desi majoritatea fanelor sale a considerat ridicola inventia luI Kim Kardashian, aceasta a primit si laude: supravietuitoarele din lupta cu cancerul la san i-au aplaudat initiativa. Desi cu siguranta nu asta a fost intentia lui Kim, aceasta categorie de femei, care si-au pierdut sfarcurile in lupta impotriva cancerului, sunt incantate de produsul Skims.

Primele imagini cu Sarah Ferguson dupa diagnosticul de cancer. Care este starea de sanatate a ducesei de York - FOTO

„Mutilarea corpului din cauza cancerului este traumatizanta si nu este o alegere pentru multi oameni. Cand iti indepartezi sfarcurile, nu suferi doar estetic. Iti ia intimitatea; capacitatea ta de a-ti hrani copilul; capacitatea ta de a simti senzatii”, a spus Philecia La’Bounty, 36 de ani, care se lupta cu cancerul de san in stadiul 4 pentru a doua oara.

Articole din aceeasi categorie