22.03.2022
Doina Danielean - implinita in casa noua! Bloggerita a trait unul dintre cele mai frumoase momente din viata sa, alaturi de toti cei dragi - VIDEO

Bloggerita Doina Danielean traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Viitoarea mamica are alaturi barbatul iubit, doi copii frumosi, iar de ieri s-au mutat la csa noua. 

Alaturi de copii, parinti si preotul Maxim Melinti, asa au marcat prima zi speciala din casa lor noua Doina Danielean si Vasile. 

Frumoasa familie s-a mutat la casa noua, iar dorinta de pace acasa si in lume i-a facut pe viitorii parinti sa sfinteasca casa cat mai repede posibil. 

„Ca si in 2017, la sfintirea apartamentului meu, preotul Maxim Melinti de la Ghidighici a fost langa noi! Atat de multa lumina si energie buna ne-a adus in casa. Multumim!” ,a scris emotionata Doina.

A avut un weekend cu emotii cat pentru o viata! De ziua sa de nastere, Adriana Ochisanu a cantat alaturi de fiica sa, dar si de alti artisti de peste Prut: „Vreau sa ne simtim bine cu totii, sa petrecem si sa sustinem pacea ” - VIDEO

Aceasta a mai adaugat: „Alaturi de parintii nostri si copilasii nostri fizic, dar si acei care nu au fost fizic alaturi, doar cu gandul si sufletul. Am sfintit cuibusorul nostru drag. Am facut-o pentru linistea, pacea si lumina pe care ne-o dorim in acest loc, dar si in sufletele noastre.” 

Bloggerita a mai sarbatorit ieri si ziua tatalui sau, iar cu prilejul acestei adunari le-a aratat tuturor membrilor familiei casa, iar toti au ramas pursi si simplu incantati de cele vazute. 

„Le-a placut se pare. Parerea lor conteaza. Parintii stiu sa ne incurajeze mereu si sa se bucure din toata inima pentru noi”, a precizat ea.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 220 mii de urmaritori pe Instagram, iar zilnic motiveaza oamenii sa fie fericiti si sa savureze orice clipa alaturi de cei dragi. Bloggerita urmeaza sa aduca pe lume o fetita, iar perioada pe care o traieste acum o descrie ca fiind „cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. ”

Este numita ”Eva Braun” a lui Vladimir Putin. Amanta presedintelui rus este rugata sa intervina in conflictul armat

Timati, Polina Gagarina, Stas Mihailov si alti artisti rusi - interzisi in Letonia! Acestia au spus ca il sustin pe Putin. Vezi lista celor 20 de artisti - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie