04.05.2023
Sfasiat de durere la aproape 2 ani de la trecerea in nefiinta a sotiei sale! Nicolae Botgros, in lacrimi la mormantul Lidiei Bejenaru: „La cei 70 de ani pe care Liduta i-ar fi implinit, poate ca...” - VIDEO

Lidia Bejenaru ar fi implinit ieri 70 de ani, zi extrem de dureroasa pentru sotul ei, maestrul Nicolae Botgros. In lacrimi, dirijorul alaturi de familie, prieteni si colegi au fost la mormantul interpretei pentru a aprinde o lumanare si a reculege amintiri frumoase de altadata. Ce nu a reusit sa realizeze maestrul alaturi de sotia sa si cum se simte la aproape doi ani de la trecerea in nefiinta a Lidiei Bejenaru, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Regretata Lidia Bejenaru ar fi implinit 70 de ani. Maestrul Nicolae Botgros, fiul Corneliu, nepotul Cristi alaturi de prieteni si colegi de scena s-au adunat la mormantul interpretei.

Pregatirile sunt in toi pentru Eurovision! Pasha Parfeni a avut prima repetitie pentru marea competitie: „Emotiile noastre sunt doar constructive, deoarece acum 11 ani...” - VIDEO

In lacrimi, dirijorul spune ca timpul nu vindeca, doar amplifica durerea. „Se spune ca timpul va trece, va trece si durerea. Sunt acus 2 ani de cand sotia a decedat si este mai greu si mai greu, nu pot sa-mi stapanesc lacrimile si pe mine. Durerea o stiti cei care o au sau au avut-o.”, a mentionat Nicolae Botgros, dirijor la Ochestra „Lautarii”

Sotii aveau planuri care insa nu se vor mai realiza niciodata. „La cei 70 de ani pe care Liduta i-ar fi implinit, poate ca se implinea si un gand de-al nostru, voiam sa facem un concert impreuna, eu si ea, 140 de ani. Dumnezeu nu a vrut sa faca macar minunea celor 50 de ani impreuna, nu ne-au ajuns cateva luni.”

De ziua ei de nastere, la mormantul interpretei au fost aduse crizanteme, florile preferate ale Lidiei Bejenaru. Maestrul a povestit si ce cadouri ii placea sa primeasca sotia lui. „Darurile eu le faceam cele mai frumoase, bijuterii de aur, bijuteriile ii placeau, ii placeau crizantemele, nu-i placeau trandafirii.”

Un concert de exceptie la cei 75 de ani ai maestrului Gheorghe Urschi! Vezi ce artisti vor urca pe scena Palatului National „Nicolae Sulac” pe data de 6 mai - VIDEO

„Era o zi foarte asteptata in familia noastra, ziua mamei era cea mai importanta sarbatoare din familie. Mama iubea sa petrecem pe malul iazului la Costesti. De fiecare data veneau foarte multi invitati.”, a spus Corneliu Botgros, instrumentist la Orchestra „Lautarii”.

Cele mai importante sfaturi de viata, Corneliu Botgros le-a primit de la mama sa. „Mama imi spunea ca cel mai important in viata e sa fim iertatori.”

Cei mai apropiati prieteni si colegi si-au amintit cu drag cum sarbatoreau ziua de 3 mai cand interpreta era in viata.

„Trebuia sa fie o zi extraordinara cu cei mai dragi si cei mai apropiati. Cu parere de rau ne-am strans la cimitir. Noi ca prieteni am respectat aceasta familie.”, a povestit Ioana Capraru, interpreta.

„Atunci cand era Lidia Bejenaru in viata, 3 mai era cu totul alta zi. Din pacate trecem prin aceasta perioada trista, fiindca am pierdut-o pe mult stimata mea colega.”, a spus Nicolae Ciubotaru, interpret.

 „Am pierdut suflete dragi si de cand vin aici eu o cert, ii zic ca m-a lasat.”, a mentionat Elena Turcan, prietena.

Marcela Paladi - primele declaratii despre sentinta aplicata lui Gheorghe Begu: „Decizia luata de judecata il v-a face sa...” - VIDEO

Lidia Bejenaru a murit acum doi ani, fiind rapusa de cancer. Artista ar fi implinit ieri 70 de ani.

Articole din aceeasi categorie