04.12.2019
Dmitrii Shepelev – declaratii tulburatoare intr-un interviu exclusiv pentru Ksenia Sobciak. Tatal Jannei Friske nu comunica ultimii doi ani cu artista si a venit cu pistolul pe terenul de joaca pentru a-l ameninta pe prezentator
Scandalul dintre fostul partener al Jannei Friske si familia acestuia continua si la 4 ani de la decesul cunoscutei interprete.

Dmitrii Shepelev a facut o serie de declaratiii tulburatoare in interviul oferit Kseniei Sobciak pentru emisiunea ei „Осторожно, Собчак!”. El a declarat ca tatal Jannei, Vladimir Friske, avea o relatie tensionata cu Janna, iar in primii ani de relatie, acesta l-ar fi vazut doar o data. „El este un om foarte greoi.”

Image result for Жаннa Фриске

De asemenea, el a adaugat ca a fost socat atunci cand a aflat ca dupa decesul Jannei, conturile bancare ale acesteia au fost curatate pana la ultimul cent. „Parintii ei au luat banii, iar eu am fost nevoit sa intorc acele milioane care erau puse ca datorie pe spatele fiului meu Platon. Asta nu e iubire. Pot oare niste bunici iubitori sa-si jefuiasca nepotul?”, se intreaba retoric Shepelev.

Image result for Жанна Фриске сын

Declaratia care a socat-o pana si pe Ksenia Sobciak a fost destainuirea prezentatorului ca ar fost amenintat cu moartea de catre Vladimir Friske. „La prima intalnire cu Platon, el a venit cu pistolul pe terenul de joaca si tipa ca ma va omori. A venit un paznic si s-a pus intre noi, nu stiu ce ar fi fost atunci daca nu era acel barbat. Altadata am fost atacat de cativa indivizi, care incerceau sa-l ia cu forta pe Platon. Bodyguardul meu a avut de suferit, i-au rupt o mana.”, a mai adaugat Shepelev.

Image result for Жанна Фриске сын

Acesta a spus ca nu intentioneaza sa ascunda aceste fapte de fiul sau, Platon, si ii va povesti neaparat adevarul atunci cand acesta va mai creste un pic.

Amintim ca Janna Friske a decedat pe 15 iunie 2015, in urma unei lupte indelungate cu cancerul.

Image result for Жанна Фриске

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie