13.09.2023
Din redactia de stiri, direct la aerodrom! Francesca Gindea a fost provocata sa zboare cu avionul sportiv. Ce emotii a trait reporterul Pro TV - VIDEO

Francesca Gindea este de 4 ani reporter in domeniul justitiei, la ProTV si are o pasiune pe care a mostenit-o chiar de la tatal sau. In ce domeniu ar fi vrut sa activeze jurnalista si ce emotii ii starneste zborul, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Este o pasiune pe care am mostenit-o de la tatal meu si de fiecare data cand sunt in cer am o conexiune cu el aparte. Astazi m-am asortat si cu culoarea cerului. Avem vreme foarte buna. Cred ca daca nu eram jurnalist avea sa muncesc in domeniul aviatiei. Am incredere totala in pilot, in avion”, a mentionat reporterul Pro TV, Francesca Gindea.

Desi nu are frica de inaltime, Francesca a marturisit ca de fiecare data cand are ocazia sa zboare, traieste niste senzatii unice: „A fost minunat, ca de fiecare data. Emotii unice mai ales la decolare. Foarte tare a fost, mi-a placut”.

Cocktail, cu un accesoriu albastru, permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau. Cine sunt invitatii care au respectat dress code-ul - FOTO/VIDEO

„Nu am avut niciodata fobie de inaltime. Recomand, nu este nimic strasnic si chiar poti infrange aceasta fobie cu un astfel de zbor, mai ales ca avionul este tare frumos, confortabil”, a spus Francesca Gindea.

De asemenea, pilotul Sergiu Mocanu a mentionat: „Multumim ca ati zburat cu un avion al Aviatiei Generale. Noua ne facem mereu placere sa avem la bord pasageri care sunt impatimiti de aviatie”.

Shakira, aparitie divina la MTV Video Music Awards. A schimbat trei tinute spectaculoase - FOTO

Francesca Gindea a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii. De mica se visa jurnalista, iar acum informeaza telespectatorii despre ultimele noutati din domeniul justitiei: „De mica am vrut sa devin jurnalist. Niciodata nu am crezut ca voi ajunge sa fiu jurnalist la Pro TV. Eu fac stiri pe justitie”.

Reporterita isi aminteste cu drag de primul reportaj pe care l-a realizat la ProTV. „Cariera mea a inceput in anul 2 de facultate. Pro TV este cea mai buna scoala de jurnalism. M-am maturizat foarte mult aici...”, a povesitit reporterul Pro TV, Francesca Gindea.

Articole din aceeasi categorie