13.09.2023
Shakira, aparitie divina la MTV Video Music Awards. A schimbat trei tinute spectaculoase - FOTO

Shakira a fost vedeta serii la MTV Video Music Awards. Artista columbiana a fost recompensata cu premiul pentru intreaga activitate - Michael Jackson Video Vanguard Award.

In varsta de 46 de ani, Shakira i-a adus la ceremonie si pe cei doi baieti ai ei, Sasha si Milan, care au urmarit festivitatea din public. Cantareata si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o spectaculoasa rochie aurie, cu spatele gol. Tinuta Versace s-a mulat perfect pe formele ei seducatoare.

Pe scena, diva columbiana a ales un outfit mai provocator, nude, cu paiete si franjuri.

Horoscop 13 septembrie 2023. Zodia care este de neoprit! Iubeste intens, are noroc la bani si idei de succes

Cea de-a treia tinuta a fost la fel de impresionanta: Shakira a optat pentru o rochie bleu, tot marca Versace, cu decupaje indraznete si accesorizata cu ace uriase de siguranta.

Oleg Spinu face show la nunti cu o melodie celebra. Toti invitatii ies la dans, alaturi de mire si mireasa - VIDEO

Totusi, marea castigatoare a serii nu a fost Shakira, ci Taylor Swift, care a plecat acasa cu o multime de trofee, printre care „Artistul anului",  videoclipul si piesa anului cu Anti Hero si Best Pop. Taylor a fost laudata de criticii de moda pentru look-ul ei elegant – ca si Shakira, aceasta a optat tot pentru o tinuta Versace, o rochie neagra cu slit adanc.

Articole din aceeasi categorie